Pommes rösti - Opskrift på sprøde rösti kartofler

Sprøde pandestegte rösti kartofler

Sprøde rösti kartofler
Opskrift på lækre sprøde rösti kartofler.
Pommes rösti - Opskrift på sprøde rösti kartofler

Lækre sprøde rösti kartofler, – super nemme at lave og virkelig lækkert tilbehør. De kan serveres til alle slags kød, eller blot til en god fyldig salat, så har du et skønt vegetar måltid med masser af fylde og dejlig smag.
Jeg har brugt en silikone blinis form til at lave dissse, – derfor det helt runde resultat. Du kan også bare forme dem med en ske, – de smager bestemt ikke dårligere af lidt ujævne kanter.
Jeg foretrækker at stege i en godt sjal lækker rapsolie, på den måde undgår jeg de brænder på, og det smager altså virkelig dejligt.

Pommes rösti - Opskrift på sprøde rösti kartofler

Sprøde rösti kartofler

Opskrift på lækre sprøde rösti kartofler.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

3.34 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1,2 kg

    kartofler

  • 1

    løg, finthakket

  • 2

    æg, s/m

  • Salt og peber

  • Rapsolie til stegning

Sådan gør du

  • Skræl kartoflerne og riv dem derefter groft på et rivejern.
  • Pres så meget væde ud som muligt gennem et viskestykke.
  • Rør kartoflerne grundigt sammen med æg og løg, og krydr med salt og peber.
  • Varm en god sjat olie op på en pande og steg kartoflerne til de er sprøde og gyldne på begge sider.
  • Server mens de er sprøde og varme.
Pommes rösti - Opskrift på sprøde rösti kartofler
Pommes rösti – Opskrift på sprøde rösti kartofler
Pommes rösti - Opskrift på sprøde rösti kartofler
Pommes rösti – Opskrift på sprøde rösti kartofler

Kommentarer

  1. Har du eventuelt erfaring med at fryse dem?

    • Hej Sanna

      Det har jeg desværre ikke prøvet.
      Men jeg tænker sagtens de kan fryses, – de skal lige steges inden, ligesom dem man køber, så tror jeg nok de skal blive super lækre 🙂

      Dbh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)