Sprøde pandestegte kartofler - Opskrift på brasede kartofler

Sprøde pandestegte kartofler

Lækre sprøde pandestegte kartofler, – de er super nemme at lave og smager fantastisk. Krydr med dit favorit krydderi og server til alle former for kød og grøntsager.
Steg dem i rigeligt olie og ved god jævn varme, på den måde opnår du det lækre sprøde resultat.

Sprøde pandestegte kartofler

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 45 min.

Opskrift på lækre sprøde pandestegte kartofler.

Ingredienser

  • 1,2 kg kartofler, små til mellem store
  • 3 dl rapsolie
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk timian
  • Salt

Fremgangsmåde

1

Rens kartoflerne fri for urenheder (jeg beholder skrællen på), og dup dem tørre på et viskestykke. Er kartoflerne små halveres de, og ellers skæres de i mundrette bidder.

2

Varm olien op ved middel varme og hæld forsigtigt kartoflerne heri.

3

Tilsæt rosmarin og timian og lad nu kartoflerne stå ved middel varme så de bruser godt, - vend dem jævnligt undervejs. Steg til de er gyldne, sprøde og møre, ca. 30 min.

4

Tag dem op og lad dem suge på lidt køkkenrulle, krydr med salt og server.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*