Lækre sprøde pandestegte kartofler, – de er super nemme at lave og smager fantastisk. Krydr med dit favorit krydderi og server til alle former for kød og grøntsager.
Steg dem i rigeligt olie og ved god jævn varme, på den måde opnår du det lækre sprøde resultat.
Sprøde pandestegte kartofler
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1,2 kg
kartofler, små til mellem store
- 3 dl
rapsolie
- 1 tsk
rosmarin
- 1 tsk
timian
-
Salt
Sådan gør du
- Rens kartoflerne fri for urenheder (jeg beholder skrællen på), og dup dem tørre på et viskestykke. Er kartoflerne små halveres de, og ellers skæres de i mundrette bidder.
- Varm olien op ved middel varme og hæld forsigtigt kartoflerne heri.
- Tilsæt rosmarin og timian og lad nu kartoflerne stå ved middel varme så de bruser godt, - vend dem jævnligt undervejs. Steg til de er gyldne, sprøde og møre, ca. 30 min.
- Tag dem op og lad dem suge på lidt køkkenrulle, krydr med salt og server.