Smørrebrød med karrysild, æble og vagtelæg
Opskrift på de lækreste karrysild med sprøde æbler og vagtelæg.

Lækkert stykke smørrebrød med hjemmelavede karrysild med æble og vagtelæg.
Smagen er rund og delikat, og de sprøde æbler og små vagtelæg komplimenterer denne karrysild.
Server den gerne på et godt hjemmebagt rugbrød.

Smørrebrød med karrysild, æble og vagtelæg
Opskrift på de lækreste karrysild med sprøde æbler og vagtelæg.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
Silden
- 250 g marinerede sildefileter, drænet vægt
- 4 spsk
creme fraiche 18%
- 2 spsk
mayonnaise
- 1 rødt æble
- 2 små skalotte løg, finthakket
- 2 syltede agurker, finthakket
- 1 spsk kapers, finthakket
- 1 tsk
sukker
- 1 1/2 – 2 tsk
karry
- 1/2 tsk
gurkemeje
- Salt og friskkværnet peber
Derduover
- 4 skiver groft rugbrød
-
4-6 vagtelæg
- Smør
- Dild, purløg eller mikrogrønt
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Bring lidt vand i kog, og kog vagtelæggene i ca. 4 minutter. Skyl dem derefter i koldt vand, og pil dem.Du kan med fordel tilsætte lidt eddike til vandet, det gør æggene nemmere at pille.
- Skær æblet i små tern. Gem et lille stykke til at skære i tynde skiver til pynt.
- Rør creme fraiche, mayonnaise, karry, gurkemeje og sukker samme, og tilsæt æbletern, skalotteløg, syltede agurker og kapers.
- Smag dressingen til med fiskkværnet peber og evt. en smule salt, og vend sildefileterne i dressingen.
- Smør rugbrødsskiverne med smør, og top dem med karrysild, vagtelæg og frisk æble.Pynt med dild, purløg eller lidt frisk mikrogrønt.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
