Pasta med svampe og hvidløg - Opskrift på nem pasta

Simpel pasta med svampe og hvidløg

Simpel pasta med svampe og hvidløg
Opskrift på nem og hurtig pastaret med masser smag fra svampe, hvidløg og parmesan.
Pasta med svampe og hvidløg - Opskrift på nem pasta

Simpel og super lækker pasta med masser af smag, – og så kan den laves på små 20 min. Pastaen får en lækker cremet konsistens af en god håndfuld parmesan samt kogevand fra pastaen.
Server den alene eller sammen med en god bøf, kylling eller lignende, den kan gå med det meste.

Pasta med svampe og hvidløg - Opskrift på nem pasta

Simpel pasta med svampe og hvidløg

Opskrift på nem og hurtig pastaret med masser smag fra svampe, hvidløg og parmesan.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.50 fra 8 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 400 g

    brune mark-champignon, skåret i skiver

  • 4 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 1/2

    rød chili, finthakket (evt. uden kerner)

  • 400 g

    pasta

  • 100 g

    smør

  • 100 g

    parmesan

  • 2 store håndfulde

    bredbladet persille, hakket

  • Salt og peber

  • 2 dl

    kogevand fra pastaen

  • Evt. friskrevet parmesan til toppen

Sådan gør du

  • Kog pastaen al dente i en stor gryde med rigeligt letsaltet vand.
  • Mens pastaen koger smeltes smørret på en panda, og champignon steges bløde ved middel varme i ca. 5-8 min. Tilsæt hvidløg og chili, og lad det stege med et par minutter.
  • Hæld vandet fra pastaen og gem et par dl.
  • Vend pastaen i svampe blandingen, tilsæt parmesan og hakket persille og hæld kogevand over. Tænd for blusset og lad det varme igennem et minuts tid til saucen sætter sig om pastaen.
  • Smag til med salt og peber og server med et drys friskrevet parmesan på toppen.
4.50 from 8 votes (8 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)