Opskrift på nem og hurtig pastaret med masser smag fra svampe, hvidløg og parmesan.
Køkken Italiensk
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
400g
brune mark-champignon, skåret i skiver
4fed
hvidløg, revet eller presset
1/2
rød chili, finthakket (evt. uden kerner)
400g
pasta
100g
smør
100g
parmesan
2store håndfulde
bredbladet persille, hakket
Salt og peber
2dl
kogevand fra pastaen
Evt. friskrevet parmesan til toppen
Sådan gør du
Kog pastaen al dente i en stor gryde med rigeligt letsaltet vand.
Mens pastaen koger smeltes smørret på en pande, og champignon steges bløde ved middel varme i ca. 5-8 min. Tilsæt hvidløg og chili, og lad det stege med et par minutter.
Hæld vandet fra pastaen og gem et par dl.
Vend pastaen i svampe blandingen, tilsæt parmesan og hakket persille og hæld kogevand over. Tænd for blusset og lad det varme igennem et minuts tid til saucen sætter sig om pastaen.
Smag til med salt og peber og server med et drys friskrevet parmesan på toppen.