Pastasalat med tun, grønt og cremet dilddressing
Nem og lækker måltidssalat med masser af grøntsager, tun, grov pasta og dilddressing.

Sundt, nemt og lækkert – en måltidssalat med masser af gode proteiner, sprøde grøntsager og en cremet dilddressing på toppen. Den er dejlig mættende og så tager den ingen tid at lave.
Jeg bruger gerne grov pasta til denne måltidssalat, – men brug hvad du foretrækker eller har liggende.
Personligt foretrækker jeg ikke salaten køleskabskold, – så laves den i forvejen, vil jeg anbefale lige at lade den stå ude i 10-15 min. – synes de enkelte smage kommer meget mere til sin rette hvis den ikke er iskold.

Pastasalat med tun, grønt og cremet dilddressing
Nem og lækker måltidssalat med masser af grøntsager, tun, grov pasta og dilddressing.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
Salaten
- 3 ds tun, drænet for væde
- 3 æg, hårdkogt og pillet
- 2 avocadoer
- 1 romainesalat, crispsalat eller andet salat
- 1 agurk
- 1 lille rødløg
- 200 g tomater
- 250 g pasta
Dilddressing
- 3 dl creme fraiche
- 3 spsk god mayonnaise
- 1 bdt frisk dild, finthakket
- 3 cornichoner eller 1 syltet agurk, finthakket
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk dijon
- 1/2 tsk løgpulver (kan undlades)
- Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
Dilddressing
- Rør creme fraiche, mayonnaise, dild, syltede agurker og citronsaft sammen.
- Smag til med salt og peber og opbevar dressingen på køl til den skal serveres.
Salaten
- Kog pastaen som anvist på posen, og skyl den derefter i kold vand. Lad den dræne i en sigte.
- Skyl alle grøntsager grundigt og snit dem. Salaterne rives i store stykker, agurken halveres og skæres i skiver, avocado skæres i tern, halver tomaterne og snit løget i ringe.
- Del æggene i en æggedeler.
- Anret salaterne med en god håndfuld salat i bunden af hver skål, – og byg salaten op med pasta, agurker, tomater, avocado, tun og rødløg.
- Krydr med peber og top salaten med dilddressing.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Energi (KJ/kcal) : 621 kcal
Protein (g) : 18g
Fedt (g) : 33g
Kulhydrat (g) : 67 g
Mættede fedtsyrer : 11 g
Sukkerarter : 9 g
Salt : 233 mg
