Nem og lækker måltidssalat med masser af grøntsager, tun, grov pasta og dilddressing.
Ret Frokost, Hovedret, Salat
Køkken Dansk
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
Salaten
3dstun, drænet for væde
3æg, hårdkogt og pillet
2avocadoer
1romainesalat, crispsalat eller andet salat
1agurk
1lille rødløg
200gtomater
250gpasta
Dilddressing
3dlcreme fraiche
3spskgod mayonnaise
1bdtfrisk dild, finthakket
3cornichoner eller 1 syltet agurk, finthakket
1spskcitronsaft
1tsk dijon
1/2tskløgpulver (kan undlades)
Salt og peber
Sådan gør du
Dilddressing
Rør creme fraiche, mayonnaise, dild, syltede agurker og citronsaft sammen.
Smag til med salt og peber og opbevar dressingen på køl til den skal serveres.
Salaten
Kog pastaen som anvist på posen, og skyl den derefter i kold vand. Lad den dræne i en sigte.
Skyl alle grøntsager grundigt og snit dem. Salaterne rives i store stykker, agurken halveres og skæres i skiver, avocado skæres i tern, halver tomaterne og snit løget i ringe.
Del æggene i en æggedeler.
Anret salaterne med en god håndfuld salat i bunden af hver skål, - og byg salaten op med pasta, agurker, tomater, avocado, tun og rødløg.