Salat med rejer, avocado og asparges
Opskrift på frisk måltidssalat med feldsalat, rejer, avocado og asparges, - toppet med cremet dilddressing.
 Nem og lækker måltidssalat med rejer, – frisk og lækker, og helt perfekt til frokost eller et let aftenmåltid.
Masser af frisk feldsalat, ærteskud, avocado og friske grønne asparges, – toppet med lækre håndpillede rejer og en lækker cremet dilddressing.
En måltidssalat med rejer der tager absolut ingen tid at bikse sammen, og som også er perfekt i madpakken.
Server dene med friskbagt flute, ristet rugbrød eller en håndfuld sprøde croutoner.

Salat med rejer, avocado og asparges
Opskrift på frisk måltidssalat med feldsalat, rejer, avocado og asparges, – toppet med cremet dilddressing.
		
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antal personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
      
		
		
	Video af opskriften
Ingredienser
Salat med rejer
- 200 g rejer, drænet vægt
 - 1 ps feldsalat, ca. 75 g
 - 1 håndfuld ærteskud (kan undlades)
 - 1 avocado, skåret i tern
 - 5 friske grønne asparges
 
Dilddressing
- 2 dl creme fraiche
 - 2 spsk mayonnaise
 - 1 tsk dijonsennep
 - 1 spsk friskpresset citronsaft
 - 1 håndfuld frisk dild, finthakket
 - 1 lille fed hvidløg, revet eller presset
 - Salt og peber
 
Tilbehør
- Flute eller ristet rugbrød
 
Sådan gør du
- Rør ingredienserne til dilddressingen sammen, og smag til med salt og peber.Sæt til side, – gerne på køl.
 - Fordel feldsalaten på to tallerkener og top med lidt dressing.
 - Fordel derefter avocado, asparges, ærteskud og rejerne ovenpå, og top med mere dressing.
 - Krydr med peber og server med friskbagt flute, ristet rugbrød eller lignende.
 
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.


        
    
    
Virkelig lækker og let salat