Salade Chevre Chaud - Opskrift på salat med bagt gedeost

Salade Chevre Chaud med friske hindbær

Nem og lækker måltidssalat med bagt gedeost, friske hindbær og ristede hasselnødder.
Jeg elsker bagt gedeost, – smagen og konsistensen, uhmmm. Denen salat er perfekt som en god frokost salat til 2 personer, – men smager også virkelig dejligt til en god bøf eller lignende.
Top den med en god balsamico creme, jeg bruger Hr. Skov, – det bliver ikke nemmere.

Salade Chevre Chaud med friske hindbær

By Dianna Brinch Personer: 2
Tid: 25 min.

Opskrift på nem og lækker Salade Chevre Chaud med friske hindbær.

Ingredienser

  • 100 g frisk spinat
  • 75 g ruccola
  • 125 g hindbær
  • 1 gederulle, ca. 180 g
  • ½ flute
  • 50 g hasselnødder, grofthakkede (*gerne ristede)
  • Balsamico creme, - en god mørk balsamico
  • Olivenolie
  • Salt

Fremgangsmåde

1

Skyl salater og hindbær grundigt, og lad det hele dryppe godt af i et viskestykke eller i en sigte.

2

Skær brødet i tynde skiver og læg dem på en bageplade, - pensl dem med olivenolie og drys med lidt salt.

3

Skær gedeosten i skiver på ca. 1 cm i tykkelsen og læg også disse på bagepladen.

4

Bag gedeost og brødskiver i ca. 12 min. i en forvarmet ovn, ved 200 grader, almindelig ovn. Tag gedeosten ud og lad brødskiverne bage videre på en rist i ca. 6 min., - til skiverne er gyldne og sprøde.

5

Bland salaterne på et stor fad, top brødskiverne med gedeost og stik disse ned mellem salaterne.

6

Fordel de friske hindbær og ristede hasselnødder på toppen, og slut af med en god balsamico creme.

Salade Chevre Chaud - Opskrift på salat med bagt gedeost
Salade Chevre Chaud – Opskrift på salat med bagt gedeost
Salade Chevre Chaud - Opskrift på salat med bagt gedeost
Salade Chevre Chaud – Opskrift på salat med bagt gedeost

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*