Tunsandwich - Opskrift på ristet rugbrødssandwich med tunsalat

Ristet rugbrødssandwich med tunsalat og avocado

Ristet rugbrødssandwich med tunsalat og avocado
Opskrift på lækker rugbrødssandwich med tunsalat, - en nem og hurtig frokost sandwich.
Tunsandwich - Opskrift på ristet rugbrødssandwich med tunsalat

Lækker tunsandwich serveret i ristet rugbrød med masser af sprøde salater og avocado, – et super nemt og hurtigt måltid der kan serveres både til frokost og aften.

Tunsandwich - Opskrift på ristet rugbrødssandwich med tunsalat

Ristet rugbrødssandwich med tunsalat og avocado

Opskrift på lækker rugbrødssandwich med tunsalat, - en nem og hurtig frokost sandwich.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.58 fra 19 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal2 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Tunsalat

  • 2 ds

    tun

  • 1/2 dl

    mayonnaise

  • 2 spsk creme fraiche
  • 1/2 lille rødløg, finthakket
  • 1

    syltet agurk, finthakket

  • 1/2 bdt

    purløg, finthakket - ca. 3 spsk

  • 2 spsk

    citronsaft

  • 1 tsk

    dijonsennep

  • Salt og peber

Derudover

  • 4 skiver

    rugbrød

  • 1 håndfuld

    blandet salatblade

  • 1

    avocado

  • Evt. ærteskud og ekstra purløg

Sådan gør du

Tunsalat

  • Dræn tunen for væde og hæld den i en skål sammen med de øvrige ingredienser.
  • Bland det hele godt sammen og smag tunsalaten til med salt og peber. Opbevar på køl til det skal serveres.
  • Rist rugbrødet i en brødrister eller på en tør pande (eller med en smule olie).
  • Del avocadoen i 2 og skær den i tynde skiver.
  • Top de nederste skiver rugbrød med lidt tunsalat efterfuldt af salatblade, halvdelen af avocadoen og tunsalat ovenpå igen. Slut af med den sidste del af avocadoen, drys evt. med mere purløg og top med de sidste skiver rugbrød.
Tunsandwich - Opskrift på ristet rugbrødssandwich med tunsalat
Tunsandwich – Opskrift på ristet rugbrødssandwich med tunsalat
Tunsandwich - Opskrift på ristet rugbrødssandwich med tunsalat
Tunsandwich – Opskrift på ristet rugbrødssandwich med tunsalat

Kommentarer

  1. Helena

    Hvordan ved jeg hvor længe retten(erne) kan holde sig når de er lavet? 🙂

    • Hej Helena
      Jamen som udgangspunkt tænker jeg på samme måde som hvis jeg køber en færdiglavet salat, hvor den efter åbning gerne har en holdbarhed på 4-5 dage. Der vil jeg dog sige at ved produkter med fisk/skaldyr plejer jeg at sige indenfor 3 dage, – derefter ville jeg kassere eventuelle rester.
      En skinkesalat derimod kan sagtens holde sig 4-5 dage, – hvis selvfølgelig ingredienserne der er brugt er friske og alle har en holdbarhed på over 4-5 dage 🙂

      Håber du kan bruge ovenstående 🙂

      De bedste hilsner
      Dianna

  2. Hej – kan dine salater gøres sundere ?

    • Hej Rikke

      Det kan du sagtens:)
      Du kan skifte almindelig mayo ud med en let eller light version, – der er mange kalorier og fedt at spare.
      Du kan også sjusse dig frem til at bruge mindre mayo og lidt mere creme fraiche. Det er naturligvis en balance, – for for meget creme fraiche vil ikke smage godt i salaterne.
      Kh Dianna

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)