
Råstegte kartofler er et super nemt og lækkert tilbehør til de fleste retter, – de passer sig selv og kan varieres i forhold til krydderier.
Oftest er de også et sikkert hit hos de yngre fremfor almindelige kogte kartofler, – krydderierne og den sprøde skorpe gør altså noget ved en almindelig hvid kartoffel.

Råstegte kartofler
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1,2 kg
kartofler
- 4 fed
hvidløg, knuste
-
Frisk eller tørret timian, rosmarin eller andre krydderurter
-
Olivenolie
-
Salt
Sådan gør du
- Vask kartoflerne og skær dem evt. over på midten.
- Vend kartoflerne i lidt olie, og fordel dem i et ovnfast fad eller på en bageplade, sammen med knuste hvidløg, krydderurter og salt.
- Bag dem ved 200 grader, almindelig ovn, i ca. 30-40 min., - afhængigt af størrelsen.
Noter


Pingback: Flæskesteg serveret med grønkålssalat – Gourministeriet
Pingback: Lammeskank - Opskrift på rødvins braiseret skank med tilbehør
Pingback: Hjemmelavet Homestyle Bearnaise - Opskrift på Bearnaise Burger