Pizza med salami og nduja
Opskrift på lækker salami pizza med nduja og skalotteløg.

Enkel og lækker salami pizza med nduja og skalotteløg.
Pizza med salami kræver ganske få ingredienser, og smagen er bare super lækker.
Køb en god salami i tynde skiver, – det er vigtigt for et godt resultat. Jeg køber gerne fra det udvalg der står ved parmaskinker, serrano og lignende, – da de oftest er super gode på pizzaer.
De tynde skiver bliver let sprøde når pizzaen bages, – det smager så godt.
Top din salami pizza med skalotteløg og nduja efter temperament, mmmm.

Pizza med salami og nduja
Opskrift på lækker salami pizza med nduja og skalotteløg.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
- 150 g god salami
- 3-4 spsk nduja – den er stærk, så juster selv mængden
- 3 friske mozzarella eller +300 g revet
- 2 skalotteløg, skåret i ringe
- Frisk basilikum
Sådan gør du
- Dræn mozzarellaerne for væde og mas så meget væde ud som muligt. Jeg krammer dem gerne i lidt køkkenrulle, – så de er helt tørre.*Oftest bruger jeg faktisk en mozzarella blok som jeg river, – de findes i 400 grams pakker i supermarkedet. Den type mozzarella er super til pizza, – da den ikke afgiver væde under bagning.
- Del dejen i 4 og rul/tryk dejen ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.*Bruger du hænderne til at trykke pizzadejen ud, kan du med fordel hive lidt i kanterne når fyldet er kommet på, – på den måde får du det rette omfang på pizzaen.
- Smør bundene med pizzasauce, og fordel mozzarella ostene ovenpå.
- Læg skiver af salami og skalotteløg ovenpå, og top med små klatter af nduja.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i forvarmet ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.
- Drys med friske basilikumblade inden servering.