Pizza med grøn pesto, burrata og friske tomater
Opskrift på de lækreste friske pizzaer toppet med friske tomater, burrata og pesto.

Fuldstændig fantastisk frisk og lækker pizza, uden sammenligning en af de skønneste pizzaer jeg har lavet.
Den smager af sol og sommer, og så er den simpelthen så skøn og frisk med de kolde sprøde tomater, burrata og pesto.

Pizza med grøn pesto, burrata og friske tomater
Opskrift på de lækreste friske pizzaer toppet med friske tomater, burrata og pesto.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
Topping
- 2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 250 g
mascarpone
- 4
små burrata, eller 2 store
- 400 g
cherry tomater, halveret
- 1 1/2 dl grøn pesto
-
Friskkværnet peber
- Frisk basilikum til toppen
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
Pizza
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundene og læg små klatter af tomatsauce mellem osten.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.)
- Lad bundene køle af et par minutter inde de toppes med friske tomater, pesto, burrata, friske basilikumblade, en god sjat friskkværnet peber og lidt salt.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
