Pizza med æg og bacon
Lækker pizza toppet med det bedste fra morgenbordet.

Fantastisk lækker pizza med det bedste fra morgenbordet, – så server den gerne til en lækker brunch, frokost eller aften, den er altid et kæmpe hit.

Pizza med æg og bacon
Lækker pizza toppet med det bedste fra morgenbordet.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
- 250 g
bacon
- 12
æg
- 2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
-
Tørret persille og chiliflager til toppen
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Skær baconskiverne i stykker på ca. 3 cm og steg dem gyldne i en smule olie, de skal ikke steges sprøde. Lad dem suge på lidt køkkenrulle.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
- Top med bacon og forbag dem i ca. 10 min. ved 250 grader.
- Slå 3 æg ud på hver pizza og bag dem færdigt i ca. 3-5 min. til hviden er tilberedt.
- Top pizzaerne med rigeligt chiliflager og tørret persille.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

