
Pizza med æg og bacon
Lækker pizza toppet med det bedste fra morgenbordet.
Fantastisk lækker pizza med det bedste fra morgenbordet, – så server den gerne til en lækker brunch, frokost eller aften, den er altid et kæmpe hit.

Pizza med æg og bacon
Lækker pizza toppet med det bedste fra morgenbordet.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
- 250 g
bacon
- 12
æg
- 2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
-
Tørret persille og chiliflager til toppen
Sådan gør du
- Skær baconskiverne i stykker på ca. 3 cm og steg dem gyldne i en smule olie, de skal ikke steges sprøde. Lad dem suge på lidt køkkenrulle.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
- Top med bacon og forbag dem i ca. 10 min. ved 250 grader.
- Slå 3 æg ud på hver pizza og bag dem færdigt i ca. 3-5 min. til hviden er tilberedt.
- Top pizzaerne med rigeligt chiliflager og tørret persille.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

