Enkelt og super lækker pizza toppet med marinerede søde kartofler og mascarpone, – virkelig lækker og simpel kombination der smager fantastisk.
En skøn vegetar pizza med lækre milde smage.
Pizza bianco med sød kartoffel og mascarpone
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
Topping
- 2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 250 g
mascarpone
- 2
søde kartofler
- 4 spsk
olivenolie
- 1 fed
hvidløg, presset eller revet
- 2 kviste rosmarin, - ca. 2 spsk finthakkede nåle heraf
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Skær kartoflerne i ultra tynde skiver, gerne på et mandolinjern og dup dem tørre i et viskestykke.
- Vend dem i olivenolien sammen med rosmarin og hvidløg, og krydr med salt og peber.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundene.
- Top med et lag sød kartoffel, og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.