Sød kartoffel pizza - Opskrift på skøn pizza bianco topping

Pizza bianco med sød kartoffel og mascarpone

Pizza bianco med sød kartoffel og mascarpone
Opskrift på nem og enkelt pizza med skøn topping af søde kartofler og mascarpone.
Sød kartoffel pizza - Opskrift på skøn pizza bianco topping

Enkelt og super lækker pizza toppet med marinerede søde kartofler og mascarpone, – virkelig lækker og simpel kombination der smager fantastisk.
En skøn vegetar pizza med lækre milde smage.

Sød kartoffel pizza - Opskrift på skøn pizza bianco topping

Pizza bianco med sød kartoffel og mascarpone

Opskrift på nem og enkelt pizza med skøn topping af søde kartofler og mascarpone.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.41 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Topping

  • 2

    bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde

  • 250 g

    mascarpone

  • 2

    søde kartofler

  • 4 spsk

    olivenolie

  • 1 fed

    hvidløg, presset eller revet

  • 2 kviste rosmarin, - ca. 2 spsk finthakkede nåle heraf
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær kartoflerne i ultra tynde skiver, gerne på et mandolinjern og dup dem tørre i et viskestykke.
  • Vend dem i olivenolien sammen med rosmarin og hvidløg, og krydr med salt og peber.
  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundene.
  • Top med et lag sød kartoffel, og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
Sød kartoffel pizza  - Opskrift på skøn pizza bianco topping
Sød kartoffel pizza – Opskrift på skøn pizza bianco topping
Sød kartoffel pizza  - Opskrift på skøn pizza bianco topping
Sød kartoffel pizza – Opskrift på skøn pizza bianco topping
4.41 from 5 votes (5 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)