Pasta med spinatpesto - En nem hverdagspasta med grønpesto

Pasta med spinatpesto

Pasta med spinatpesto
Opskrift på nem og simpel pastaret med spinatpesto.
Pasta med spinatpesto - En nem hverdagspasta med grønpesto

På du på udkig efter en nem pastaret? Så prøv denne lækre opskrift på pasta med spinatpesto, som er både nem og hurtig at tilberede.
Den hjemmelavede spinatpesto, som du kan finde opskriften på her, tilfører en skøn cremet konsistens og en rig, grøn farve, der er sikker på at imponere ved ethvert måltid.
Pastaen er let at blande med pestoen og kan serveres som en simpel hverdagsret, eller den kan ledsages af et stykke fisk eller lyst kød.
Uanset om du serverer det til familie middagen eller som en afslappet get-together med venner, vil den sikkert blive et hit.

Pasta med spinatpesto - En nem hverdagspasta med grønpesto

Pasta med spinatpesto

Opskrift på nem og simpel pastaret med spinatpesto.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Nøgleord: Nem aftensmad, Pasta uden kød
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g pasta
  • 180 g frisk spinat
  • 60 g parmesan, revet
  • 45 g pinjekerner, gerne ristet
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber
  • Citron
  • Pastavand

Til servering

  • Evt. fintrevet parmesan

Sådan gør du

  • Sæt pastaen over, og kog den al dente – som beskrevet på pakken.
  • Bland imens ingredienserne til din pesto. Hæld spinat, pinjekerner, parmesan, hvidløg og olivenolie i en blender, og blend til du har en fin peesto.
    Smag til med salt.
  • Når pastaen er kogt al dente, hældes vandet fra – gem et par deciliter til at justere konsistensen med.
  • Hæld pastaen tilbage i gryden, og vend det med pestoen. Tænd for blusset ved helt svag varme, og vend det godt sammen.
    Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber – og juster konsistensen med pastavandet.
  • Server evt. med ekstra parmesan på toppen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)