Pasta med kylling - Opskrift på cremet tomatsauce med kylling

Pasta med kylling i cremet tomatsauce

Lækker saftig kylling forenet i en skøn cremet tomatsauce og serveret med din yndlings pasta, – det lyder da meget godt ikk´?
Denne kylling i tomatsauce er super lækker, helt enkelt og simpel, og alligevel med masser af smag. Lad den gerne små simre i ca. 30 min., på den måde sikre du at både tomater og krydderierne når at afgive masser af smag til retten, og saucen er kogt perfekt ind.

Pasta med kylling i cremet tomatsauce

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 1 time

Opskrift på den lækreste cremede tomatsauce med kylling og pasta.

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst eller filet, skåret i mundrette bidder
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 spsk tomatkoncentrat
  • 1 stort løg, finthakket
  • 4 fed hvidløg, revet
  • 1/2 rød chili, finthakket (evt. uden kerner)
  • 5-6 stilke frisk basilikum
  • 1/4 l piskefløde, - måske en smule mere
  • 1 1 /2 tsk tørret basilikum
  • 1/2 tsk tørret oregano
  • Salt og peber
  • Lidt olie
  • Fintrevet parmesan til toppen
  • 400 g pasta

Fremgangsmåde

1

Varm olien i en gryde og svits løg, hvidløg og chili et par minutter.

2

Tilsæt kyllingen og steg med til den er let brunet.

3

Tilsæt tomatkoncentrat og lad det stege med et par minutter.

4

Hæld de flåede tomater over sammen med krydderierne, varm op og tilsæt derefter fløden.

5

Lad retten små simre i ca. 25-35 min., og smag til med salt og peber.

6

Kog pastaen al dente som beskrevet på pakken.

7

Hæld vandet fra og vend pastaen i tomatsaucen, og server med fintrevet parmesan.

Pasta med kylling - Opskrift på cremet tomatsauce med kylling
Pasta med kylling – Opskrift på cremet tomatsauce med kylling
Pasta med kylling - Opskrift på cremet tomatsauce med kylling
Pasta med kylling – Opskrift på cremet tomatsauce med kylling

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*