Lækker saftig kylling forenet i en skøn cremet tomatsauce og serveret med din yndlings pasta, – det lyder da meget godt ikk´?
Denne kylling i tomatsauce er super lækker, helt enkelt og simpel, og alligevel med masser af smag. Lad den gerne små simre i ca. 30 min., på den måde sikre du at både tomater og krydderierne når at afgive masser af smag til retten, og saucen er kogt perfekt ind.
Pasta med kylling i cremet tomatsauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 400 g
kyllingebryst eller filet, skåret i mundrette bidder
- 2
dåser hakkede tomater
- 2 spsk
tomatkoncentrat
- 1
stort løg, finthakket
- 4 fed
hvidløg, revet
- 1/2
rød chili, finthakket (evt. uden kerner)
- 6 stilke frisk basilikum
- 1/4 l
piskefløde, - måske en smule mere
- 1 1/2 tsk
tørret basilikum
- 1/2 tsk
tørret oregano
-
Salt og peber
-
Lidt olie
-
Fintrevet parmesan til toppen
- 400 g
pasta
Sådan gør du
- Varm olien i en gryde og svits løg, hvidløg og chili et par minutter.
- Tilsæt kyllingen og steg med til den er let brunet.
- Tilsæt tomatkoncentrat og lad det stege med et par minutter.
- Hæld de flåede tomater over sammen med krydderierne, varm op og tilsæt derefter fløden.
- Lad retten små simre i ca. 25-35 min., og smag til med salt og peber.
- Kog pastaen al dente som beskrevet på pakken.
- Hæld vandet fra og vend pastaen i tomatsaucen, og server med fintrevet parmesan.
Lækker opskrift. Jeg puttede slev list squash i, og det virkede fint for mig
Hej Caroline
Så dejligt at høre, tusind tak for din besked 🙂
Kh Dianna