
Nem og lækker pasta med kylling, soltørrede tomater og lageret hård havarti, – inspireret af Marry Me chicken.
Aged havarti gør sig fantastisk i pastaretter, – den er super cremet, og har en helt vidunderlig smag.
Pasta med havarti og soltørrede tomater er en ret fyldt med smag. Masser af volumen i saucen fra fløde og havarti, – blød og cremet og med en skøn smag fra de soltørrede tomater, hvidløg og frisk basilikum.
Jeg elsker at lave pastaretter, og er kæmpe sucker for cremede flødesaucer;-) Denne her skal du simpelthen prøve, – den smager simpelthen så dejligt.
Server den med din yndlings pasta og ekstra havarti på toppen.

Pasta med kylling, havarti og soltørrede tomater
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 500 g kylling, skåret i mundrette bidder
- 1 løg, finthakket
- 4 fed hvidløg, revet eller presset
- 125 g soltørrede tomater, skåret i strimler
- 1 1/2 dl hvidvin (eller kyllingebouillon)
- 2 1/2 dl fløde
- 100 g hård modnet havarti, revet
- 100 g spinat
- 6-7 stilke basilikum, bladene heraf
- 400 g pasta
- Salt og peber
- Olie – gerne fra de soltørrede tomater
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Varm en sjat olie i en gryde, og brun kyllingen af ved middel varme.Krydr med en smule salt og friskkværnet peber.
- Tilsæt løg og hvidløg, og steg med til løgene er klare, – og rør derefter de soltørrede tomater i.
- Hæld hvidvinen i, og lad den koge let ind.
- Tilsæt fløde og havarti, og lad saucen små simre til den tykner en smule.Kog imens din pasta al dente.
- Vend spinat og frisk basilikum i saucen til det falder sammen, og smag til med salt og peber.
- Vend den drænede pasta i saucen, og lad retten samle sig i gryden i et par minutter.Tilsæt evt. en smule pastavand hvis der er behov for det.
- Server med friskkværnet peber på toppen, og gerne ekstra revet havarti.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Det smager simpelthen forrygende!
Hej Kathrine
Hvor er det dejligt at høre – tusind tusind tak 🙂
Kh Dianna
Hvor meget pasta skal der bruges?
Hej Katrine
Uhh 400 gram, det er lagt på opskriften nu – beklager fejler 🙂
Kh Dianna
Hej Lotte
Du kan sagtens bruge en røremaskine 🙂
Kh Dianna