Pasta med frisk tomatsauce
Opskrift på en virkelig lækker pasta med frisk tomatsauce
Nem og lækker pasta med masser af friske tomater, hvidvin, hvidløg og basilikum, – enkelt og virkelig god.
Opskriften biksede jeg sammen undervejs, og den skuffer virkelig ikke, – så frisk og lækker. Det er lige før solen begynder at skinne 😉

Pasta med frisk tomatsauce
Opskrift på en virkelig lækker pasta med frisk tomatsauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 500 g
friske cherry tomater, delt i både
- 5-6 fed
hvidløg, hakkede
- 1
stort løg, finthakket
- 1 dl
hvidvin
- 1/2 dl
olivenolie
- 1/2 tsk
sukker
- 1 håndfuld
friske basilikumsblade
-
Salt og peber
- 500 g
pasta, efter eget ønske
-
Revet parmesan
Sådan gør du
- Varm olivenolien op i en stor gryde og svits de hakkede løg i et par minutter.
- Tilsæt de hakkede hvidløg og lad dem svitse med ved middel varme et par minutter.
- Tilsæt de hakkede cherrytomater og hvidvinen og lad retten simre i yderligere 10 min.
- Kog pastaen 1-2 min kortere end al dente, – det er vigtigt der er bid i, da den skal vendes i tomatsaucen og koge videre i små 2 min. og serveres al dente.
- Smag tomatsaucen til med salt og peber, et lille drys sukker og vend de friske basilikumsblade i.
- Hæld vandet fra pastaen, vend pastaen i tomatsaucen og lad det simre sammen i et par minutter.
- Server pastaen med et fint drys parmesan.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.
