Opskrift på en virkelig lækker pasta med frisk tomatsauce
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Italiensk
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
500g
friske cherry tomater, delt i både
5-6fed
hvidløg, hakkede
1
stort løg, finthakket
1dl
hvidvin
1/2dl
olivenolie
1/2tsk
sukker
1håndfuld
friske basilikumsblade
Salt og peber
500g
pasta, efter eget ønske
Revet parmesan
Sådan gør du
Varm olivenolien op i en stor gryde og svits de hakkede løg i et par minutter.
Tilsæt de hakkede hvidløg og lad dem svitse med ved middel varme et par minutter.
Tilsæt de hakkede cherrytomater og hvidvinen og lad retten simre i yderligere 10 min.
Kog pastaen 1-2 min kortere end al dente, - det er vigtigt der er bid i, da den skal vendes i tomatsaucen og koge videre i små 2 min. og serveres al dente.
Smag tomatsaucen til med salt og peber, et lille drys sukker og vend de friske basilikumsblade i.
Hæld vandet fra pastaen, vend pastaen i tomatsaucen og lad det simre sammen i et par minutter.