Pasta med kylling og kantareller - Pasta i cremet flødesauce

Pasta i cremet flødesauce med kantareller og kylling

Pasta i cremet flødesauce med kantareller og kylling
Opskrift på nem og lækker pastaret med kylling og kantareller i en cremet flødesauce.
IMG_1807-6

Pasta serveret med smørstegte kantareller i cremet flødesauce, majs og kylling, – en super nem og lækker pastaret der smager helt fantastisk.
Jeg har serveret pastaen toppet med kyllingebryst, men man kan også sagtens skære kyllingen ud og tilberede den i saucen hvis man foretrækker det.

IMG_1807-6

Pasta i cremet flødesauce med kantareller og kylling

Opskrift på nem og lækker pastaret med kylling og kantareller i en cremet flødesauce.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.87 fra 15 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 400 g

    pasta

  • 4

    kyllingebryster

  • 250 g

    kantareller

  • 1

    løg, finthakket

  • 3 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 2 majskolber - majs fra dåse eller frost kan også bruges
  • 2 dl

    hvidvin (kan erstattes af bouillon)

  • 4 dl

    bouillon, kylling eller grøntsags

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 50 g

    smør

  • 50 g

    parmesan, fintrevet

  • 2 tsk

    trøffelolie - kan undlades

  • Salt og peber

  • Olie

Sådan gør du

  • Skyl majsene grundigt og pak dem ind i folie med den blanke side indad. Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 20-30 min. ved 200 grader. Bruger du majs fra frost eller dåse skal disse blot skylles og sættes til side.
  • Børst kantarellerne rene og halver de største af dem.
  • Smelt smørret på en varm pande, lad det bruse godt af, og steg kantarellerne ved jævn høj varme i ca. 10 min., - rør undervejs så ikke de brænder på.
  • Tilsæt løg og hvidløg og lad det varme med et par minutter.
  • Hæld hvidvinen over og lad den reducere til det halve.
  • Hæld bouillon over, og lad ligeledes denne reducere til det halve, inden fløden hældes over sammen med trøffelolien.
  • Lad saucen simre ved middel varme i ca. 10-15 min., til den tykner en smule.
  • Varm en smule olie på en anden pande, krydr kyllingebrysterne med salt og peber og steg dem til de er gennemstegt, - ca. 5 min. på her side alt efter tykkelse. Stil til side og lad dem trække.
  • Kog i mellemtiden pastaen al dente eller som foretrukket og dræn den godt for væde.
  • Befri majskernerne fra kolberne, og rør dem i saucen sammen med parmesanen.
  • Smag saucen til med salt og peber og vend pastaen heri, - lad den trække et par minutter inden den serveres toppet med kyllingebryst.
Pasta med kylling og kantareller - Pasta i cremet flødesauce
Pasta med kylling og kantareller – Pasta i cremet flødesauce

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)