Pasta med kylling og kantareller - Pasta i cremet flødesauce

Pasta i cremet flødesauce med kantareller og kylling

Hvad synes du?


Pasta serveret med smørstegte kantareller i cremet flødesauce, majs og kylling, – en super nem og lækker pastaret der smager helt fantastisk.
Jeg har serveret pastaen toppet med kyllingebryst, men man kan også sagtens skære kyllingen ud og tilberede den i saucen hvis man foretrækker det.

Pasta i cremet flødesauce med kantareller og kylling

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 45 min.

Opskrift på nem og lækker pastaret med kylling og kantareller i en cremet flødesauce.

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 4 kyllingebryster
  • 250 g kantareller
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 2 majskolber - majs fra dåse eller frost kan også bruges
  • 2 dl hvidvin (kan erstattes af bouillon)
  • 4 dl bouillon, kylling eller grøntsags
  • 1/2 l piskefløde
  • 50 g smør
  • 50 g parmesan, fintrevet
  • 2 tsk trøffelolie - kan undlades
  • Salt og peber
  • Olie

Fremgangsmåde

1

Skyl majsene grundigt og pak dem ind i folie med den blanke side indad. Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 20-30 min. ved 200 grader. Bruger du majs fra frost eller dåse skal disse blot skylles og sættes til side.

2

Børst kantarellerne rene og halver de største af dem.

3

Smelt smørret på en varm pande, lad det bruse godt af, og steg kantarellerne ved jævn høj varme i ca. 10 min., - rør undervejs så ikke de brænder på.

4

Tilsæt løg og hvidløg og lad det varme med et par minutter.

5

Hæld hvidvinen over og lad den reducere til det halve.

6

Hæld bouillon over, og lad ligeledes denne reducere til det halve, inden fløden hældes over sammen med trøffelolien.

7

Lad saucen simre ved middel varme i ca. 10-15 min., til den tykner en smule.

8

Varm en smule olie på en anden pande, krydr kyllingebrysterne med salt og peber og steg dem til de er gennemstegt, - ca. 5 min. på her side alt efter tykkelse. Stil til side og lad dem trække.

9

Kog i mellemtiden pastaen al dente eller som foretrukket og dræn den godt for væde.

10

Befri majskernerne fra kolberne, og rør dem i saucen sammen med parmesanen.

11

Smag saucen til med salt og peber og vend pastaen heri, - lad den trække et par minutter inden den serveres toppet med kyllingebryst.

Pasta med kylling og kantareller - Pasta i cremet flødesauce
Pasta med kylling og kantareller – Pasta i cremet flødesauce
Pasta med kylling og kantareller - Pasta i cremet flødesauce
Pasta med kylling og kantareller – Pasta i cremet flødesauce
Pasta med kylling og kantareller - Pasta i cremet flødesauce
Pasta med kylling og kantareller – Pasta i cremet flødesauce

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*