Pasta i cremet flødesauce med kantareller og kylling
Opskrift på nem og lækker pastaret med kylling og kantareller i en cremet flødesauce.
Køkken Italiensk
Samlet tid 45 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
400g
pasta
4
kyllingebryster
250g
kantareller
1
løg, finthakket
3fed
hvidløg, revet eller presset
2majskolber - majs fra dåse eller frost kan også bruges
2dl
hvidvin (kan erstattes af bouillon)
4dl
bouillon, kylling eller grøntsags
1/2l
piskefløde
50g
smør
50g
parmesan, fintrevet
2tsk
trøffelolie - kan undlades
Salt og peber
Olie
Sådan gør du
Skyl majsene grundigt og pak dem ind i folie med den blanke side indad. Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 20-30 min. ved 200 grader. Bruger du majs fra frost eller dåse skal disse blot skylles og sættes til side.
Børst kantarellerne rene og halver de største af dem.
Smelt smørret på en varm pande, lad det bruse godt af, og steg kantarellerne ved jævn høj varme i ca. 10 min., - rør undervejs så ikke de brænder på.
Tilsæt løg og hvidløg og lad det varme med et par minutter.
Hæld hvidvinen over og lad den reducere til det halve.
Hæld bouillon over, og lad ligeledes denne reducere til det halve, inden fløden hældes over sammen med trøffelolien.
Lad saucen simre ved middel varme i ca. 10-15 min., til den tykner en smule.
Varm en smule olie på en anden pande, krydr kyllingebrysterne med salt og peber og steg dem til de er gennemstegt, - ca. 5 min. på her side alt efter tykkelse. Stil til side og lad dem trække.
Kog i mellemtiden pastaen al dente eller som foretrukket og dræn den godt for væde.
Befri majskernerne fra kolberne, og rør dem i saucen sammen med parmesanen.
Smag saucen til med salt og peber og vend pastaen heri, - lad den trække et par minutter inden den serveres toppet med kyllingebryst.