One pot pasta kødsovs - Opskrift på One pot pasta med kødsauce

One pot pasta bolognese

One pot pasta bolognese
Opskrift på nem og lækker one pot pasta med kødsauce.
One pot pasta kødsovs - Opskrift på One pot pasta med kødsauce

Nem og lækker opskrift på one pot spaghetti bolognese, – en skøn måltid som hele familien er vilde med.
Saucen må selvfølgelig gerne simre et par timer eller hvad tiden er til, – men hele retten kan også laves på blot 45 min. Smagen udvikler sig jo længere tid saucen simrer, – så smag evt. til med lidt oksebouillon og mere krydderi hvis den ikke simrer så længe.
Til sidste vendes en fint mængde mozzarella i retten, – så du får det lækreste cremede og snaskede resultat.

One pot pasta kødsovs - Opskrift på One pot pasta med kødsauce

One pot pasta bolognese

Opskrift på nem og lækker one pot pasta med kødsauce.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 500 g

    hakket oksekød

  • 1

    stor løg, finthakket

  • 3

    forårsløg, fintsnittet

  • 1

    stor gulerod, skåret i små tern

  • 1

    stængel bladselleri, skåret i små tern (kan undlades)

  • 3 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 1 ds

    hakkede tomater

  • 3 spsk

    tomatkoncentrat

  • 8 dl

    oksebouillon

  • 1 tsk

    basilikum

  • 1/2 tsk

    oregano

  • 1/2 tsk

    timian

  • 1/2 tsk

    rosmarin

  • 350 g

    pasta, koge tid over 8 min. for at stivelsen når at jævne retten

  • 150 g

    revet mozzarella

  • Salt og peber

  • Olie

  • Evt. fintrevet parmesan og persille til toppen

Sådan gør du

  • Varm lidt olie op i en gryde og svits løg, forårsløg, hvidløg, gulerod og bladselleri af ved middel varme et par minutter.
  • Tilsæt kødet og lad det brune godt af.
  • Tilsæt krydderiet og tomatkoncentrat og varm igennem et par minutter.
  • Hæld de hakkede tomater over samt halvdelen af bouillonen og lad retten små simre i 20 min. Tilsæt løbende bouillon så retten ikke koger tør, - den skal være lækker blød i konsistensen, ikke tør og heller ikke for våd.
  • Hæld pasta i retten sammen med resten af bouillonen og kog til pastaen er al dente, - det kræver muligvis et par minutter mere end beskrevet på posen. Rør jævnligt så ikke retten brænder på, og tilsæt evt. mere væde hvis der er behov.
  • Vend mozzarella i retten og smag til med salt og peber.
  • Server retten toppet med fintrevet parmesan.
One pot pasta kødsovs - Opskrift på One pot pasta med kødsauce
One pot pasta kødsovs – Opskrift på One pot pasta med kødsauce
One pot pasta kødsovs - Opskrift på One pot pasta med kødsauce
One pot pasta kødsovs – Opskrift på One pot pasta med kødsauce
One pot pasta kødsovs - Opskrift på One pot pasta med kødsauce
One pot pasta kødsovs – Opskrift på One pot pasta med kødsauce
One pot pasta kødsovs - Opskrift på One pot pasta med kødsauce
One pot pasta kødsovs – Opskrift på One pot pasta med kødsauce
One pot pasta kødsovs - Opskrift på One pot pasta med kødsauce
One pot pasta kødsovs – Opskrift på One pot pasta med kødsauce

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*