Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
Nemme og hurtige flutes
Opskrift på lækre bløde flutes Denne opskrift giver 3 stk.
Køkken
Gourministeriet
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Author
Dianna
Ingredienser
25
g
gær
3
dl
lunken mælk
450
g
hvedemel
20
g
smør
1
spsk
sukker eller honning
1
tsk
salt
Mælk til pensling
Evt. sesam til topping
Sådan gør du
Rør gæren ud i den lune mælk og tilsæt sukker eller honning.
Tilsæt mel og salt, lidt ad gangen, og rør det godt ind i dejen.
Tilsæt smørret i mindre klumper, og rør dejen til den samler sig, gerne på maskine, - i ca. 8 min.
Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 45 min., - dæk skålen med film og et klæde.
Del dejen i 3 og form dem til lange flutes.
Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem efterhæve i 30 min. under et klæde.
Pensl med mælk og drys evt. med sesam.
Lav 2 dybe snit i hvert brød og bag dem i en forvarmet ovn ved 225 grader, almindelig ovn, i ca. 12-15 min.
Video