Millionbøf burger med spejlæg - Opskrift på snasket burger

Millionbøf burger med spejlæg

Millionbøf burger med spejlæg
Opskrift på lækker snacket millionbøf burger
Millionbøf burger med spejlæg - Opskrift på snasket burger

Lækker snasket burger toppet med krydret hakket oksekød, bløde søde løg, spejlæg og syltede agurker.
Det er er uden tvivl en ny favorit herhjemme, – så lækkert, fyldt med smag og ultra nem at lave.
Server den med brasede kartofler, pommes eller bare som den er, – og overvej en halv portion mere hvis den serveres alene, for så kan nogle fra familien nok godt spise en ekstra 😉
Er der fyld til overs kan du prøve at lave denne lækre Cowboytoast a la Gourministeriet.

Millionbøf burger med spejlæg - Opskrift på snasket burger

Millionbøf burger med spejlæg

Opskrift på lækker snacket millionbøf burger
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.92 fra 25 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Burger, Millionbøf
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Millionbøf

  • 600 g

    hakket oksekød

  • 1

    løg, finthakket

  • 1

    grøn peberfrugt, finthakket

  • 3/4 dl

    vand

  • 1/2 spsk

    majsstivelse

  • 3 spsk

    worcestershire sauce

  • 3 spsk

    ketchup

  • 1 spsk

    dijon

  • Lidt kulør

  • Olie

  • Salt og peber

Søde løg

  • 2

    store løg

  • 50 g

    smør

  • 1 1/2 spsk

    sukker

Derudover

Sådan gør du

Søde løg

  • Skær løgene i strimler.
  • Smelt smørret og steg løgene klare og møre ved middel varme.
  • Tilsæt sukkeret og lad det smelte og karamellisere løgene.
  • Lad derefter løgene stå ved svag varme, til de skal serveres.

Millionbøf

  • Varm olien på en pande eller i en gryde og steg løg og peberefrugter af til løgene er klare.
  • Tilsæt kødet og brun det godt af, krydr med salt og peber.
  • Tilsæt ketchup, worcestershire sauce og dijon og varm igennem.
  • Rør majsstivelsen sammen med vandet og tilsæt det lidt ad gangen under omrøring.
  • Juster farven med en smule kulør og smag til med salt og peber.

Samling af burgeren

  • Steg spejlæggene i en smule olie på en pande og varm samtidig burgerbollerne i ovnen.
  • Smør den nederste burgerbolle med gul sennep og top den med masser af millionbøf, syltede agurker, mere millionbøf, søde bløde løg og til sidst spejlægget.
  • Drys med persille, salt og peber og læg topbollen på, - så er burgeren klar til servering.
Millionbøf burger med spejlæg - Opskrift på snasket burger
Millionbøf burger med spejlæg – Opskrift på snasket burger
Millionbøf burger med spejlæg - Opskrift på snasket burger
Millionbøf burger med spejlæg – Opskrift på snasket burger

Kommentarer

  1. Pingback: Cowboytoast - Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast

  2. Hvad er gul sennep?

    • Hej Hanne
      Jamen det er lidt a la sød sennep, – den er bare ikke helt så sød, lidt mere kant 🙂
      Det er det man klassisk kalder Yellow mustard, – mærket Heinz, Johnny’s og French’s har det. Jeg foretrækker selv den fra mærket French’s 🙂
      Og alternativt kan du altså godt bruge en almindelig sød sennep eller hvad du foretrækker af sennep:)

      De bedste hilsner
      Dianna

  3. Kim Pedersen

    5 stars
    Hej, ville bare lige sige at jeg fandt din (hjemmeside) helt tilfældigt (ledte efter en millionbøf opskrift), men endte op med at lave Burger versionen.. og den var super duper lækker, lige hvad man behøver en kold Tirsdag aften.. yummy

    • Hej Kim

      Ej hvor fedt at høre, – og mega fedt du blev inspireret til burgeren, selvom du var på udkig efter den klassiske millionbøf:)

      Hvis du kunne lide denne, så skal du næsten også prøve min Sloppy Joes, – den er skisme også god altså:)

      Tusind tak for din besked, – og rigtig god aften:)

      De bedste hilsner
      Dianna

  4. Niels Ebbesen

    Hej Dianna
    Dette er den ultimative burger, har endnu ikke smagt bedre også selv om det er mig der kokkererer☺️

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)