Mexicanske burger smash tacos med guacamole og pico de galla

Mexicanske smash tacos

Mexicanske smash tacos
Opskrift på lækre tex mex smash tacos med guacamole og pico de galla.
Mexicanske burger smash tacos med guacamole og pico de galla

Lækre snaskede burger tacos med et mexicansk twist. Her får du en nem og lækker opskrift på mexicanske smash tacos med pico de gallo, guacamole, cheddar og sprøde salater.
Det texmex krydrede kød og den let sprøde tortilla går perfekt sammen med den friske pico de gallo og den cremede guacamole – en skøn mundfuld.
De er så nemme at lave og drøn lækre – en favorit for hele familien.
Server dem gerne med en portion sprøde tortilla chips til, evt. som nachos – det er altid lige prikken over i’et med lidt crunchy tilbehør.
Du kan sagtens forberede tortillapandekager, og lægge dem med madpakke papir imellem til de skal steges. Det samme kan du med både guacamole og pico de gallo. Læg gerne avocado stenene ved din guacamole, dryp dem med lime, og pak den tæt med film – så holder den farve fint.

Mexicanske burger smash tacos med guacamole og pico de galla

Mexicanske smash tacos

Opskrift på lækre tex mex smash tacos med guacamole og pico de galla.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 6 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Mexicansk
Keyword: Burger tacos, Smash tacos
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 600 hakket oksekød
  • 1 1/2 brev taco krydderi
  • 8 skiver cheddar, halveret
  • Salt og peber
  • Olie

Sådan gør du

  • Krydr kødet med taco krydderi, og rør det godts sammen.
  • Del kødet i klumper på 75 g/stk, og mas kødet ud på tortillapandekagerne. Krydr med en smule salt og friskkværnet peber.
  • Varm en pande op, og steg dem i en sjat olie, i et par minutter ved god høj varme. Start med kødsiden, og mas dem godt med en palette eller lignende, det første stykke tid. 
    *Alt efter pandens størrelse kan du stege en eller to ad gangen.
  • Vend dem derefter om, læg 2 halve skiver ost på kødet, og varm tortillasiden et øjeblik.
    Læg dem derefter løbende på en bageplade med bagepapir, som står i ovnen ved 80 grader, almindelig ovn. Her holder de sig lune, – og osten smelter.
    *Skal du kun lave til 1 eller 2 personer kan du undlade at sætte dem i ovnen, – men i stedet for bruge et låg til panden som får osten til at smelte. Giv dem da 1 minuts tid på tortilla siden, stadig ved høj varme.
  • Inden servering toppes de med creme fraiche, salat, salsa/pico de galla og guacamole.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)