Krydr kødet med taco krydderi, og rør det godts sammen.
Del kødet i klumper på 75 g/stk, og mas kødet ud på tortillapandekagerne. Krydr med en smule salt og friskkværnet peber.
Varm en pande op, og steg dem i en sjat olie, i et par minutter ved god høj varme. Start med kødsiden, og mas dem godt med en palette eller lignende, det første stykke tid. *Alt efter pandens størrelse kan du stege en eller to ad gangen.
Vend dem derefter om, læg 2 halve skiver ost på kødet, og varm tortillasiden et øjeblik.Læg dem derefter løbende på en bageplade med bagepapir, som står i ovnen ved 80 grader, almindelig ovn. Her holder de sig lune, – og osten smelter.*Skal du kun lave til 1 eller 2 personer kan du undlade at sætte dem i ovnen, – men i stedet for bruge et låg til panden som får osten til at smelte. Giv dem da 1 minuts tid på tortilla siden, stadig ved høj varme.
Inden servering toppes de med creme fraiche, salat, salsa/pico de galla og guacamole.