Mazarinkage med Nutellacreme og Jordbær – Nem og Hurtig Opskrift

Mazarinkage med nutellacreme og jordbær – Klar på 10 minutter

Mazarinkkage med nutellacreme på 10 minutter
Nem opskrift på mazarintærte med nutellacreme og friske bær - lavet på kun 10 minutter.
Opskriften giver til 4-6 personer.
Mazarinkage med Nutellacreme og Jordbær – Nem og Hurtig Opskrift

Denne mazarinkage er en drøm for alle Nutella-elskere og perfekt til dem, der vil lave en imponerende dessert på ingen tid.
Ved at bruge en færdigkøbt mazarintærtebund sparer du masser af tid i køkkenet – og det er altså ikke mere snyd, end at købe end færdiglavet kage hos bageren 😉
Kagen toppes med en fløjlsblød nutellacreme, der er lavet af en blanding af mascarpone, nutella og fløde – alt sammen pisket sammen i én enkelt skål. For at give kagen et frisk pust og en smuk præsentation, pynter jeg med skiver af friske jordbær. De saftige jordbær tilføjer både farve og en dejlig kontrast til den søde nutellacreme. Denne kage er ikke kun utrolig nem at lave, men den er også en sikker vinder til enhver festlig lejlighed – fra fødselsdage til spontane kaffeselskaber.

Så hvis du har brug for en dessert, der ser ud og smager som om du har brugt timer i køkkenet, men som faktisk kun tager 10 minutter at lave, så er denne mazarinkage med nutellacreme og friske jordbær det perfekte valg.
Du vil elske, hvor hurtigt og nemt det er at imponere dine gæster med denne lækre og smukke kage.

Mazarinkage med Nutellacreme og Jordbær – Nem og Hurtig Opskrift

Mazarinkkage med nutellacreme på 10 minutter

Nem opskrift på mazarintærte med nutellacreme og friske bær – lavet på kun 10 minutter.
Opskriften giver til 4-6 personer.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Keyword: Jordbærkage, Mascarponecreme, Nutellacreme
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal6 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 200 g jordbær
  • 1 købt mazarinkager – den klassiske runde
  • 100 g mascarpone
  • 1 dl piskefløde
  • 70 g nutella
  • Evt. pynte eller andet pynt

Sådan gør du

  • Skær jordbærrene i skiver.
  • Hæld mascarpone, fløde og nutella i en skål, og pisk det med en håndmixer til cremen tykner.
    Cremen skal være så tyk, at den kan holde faconen.
  • Smør nutellacremen på mazarinbunden, og top med jordbærskiver og evt mynte.
  • Server straks, eller opbevar kagen på køl til den skal serveres.

Kommentarer

  1. Hansen

    5 stars
    Det ser vildt lækkert ud. Det skal prøve i weekenden og med de indgredienser

  2. Hvor er den mazarinbund købt?

  3. Uh det ser mega lækkert ud, kan man dog bruge noget andet end mascarpone? Det er mere fordi jeg ikke ved hvordan jeg i så fald skal få brugt resten.

  4. En dejlig velsmagende kage, som er hurtig lavet.

5 from 1 vote

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)