Lasagnesuppe, – navnet siger jo det hele 🙂 Fantastisk nem og vanvittig lækker lasagnesuppe, – en familie favorit der er super nem at lave.
Er du vild med lasagne vil du elske denne nemme og hurtige ret, – der oven i købet tilberedes i en og samme gryde. Det bliver altså ikke meget bedre.
Lasagnesuppe er den nemme og hurtige udgave af en klassisk lasagne, – til de dage hvor det skal gå hurtigt men samtidig smag fantastisk.
Et sikkert hit hos både børn og voksne, – og skulle der være lidt til overs, er den ikke mindre god dagen efter.
Server din lasagnesuppe toppet med revet mozzarella, creme fraiche og persille, – uhmm det er godt.

Lasagnesuppe
Ingredienser
- 800 g
hakket oksekød
- 250 g pasta, jeg har brugt manfredine Lasagneplader knækket i mundrette bider eller anden pasta er lige så fint
- 2
løg, finthakket
- 1
stor gulerod, finthakket
- 2 stængler
bladselleri, finthakket
- 4 fed
hvidløg, finthakket
- 2
dåser hakkede tomater
- 3 spsk
tomatkoncentrat
- 1 liter
boullion, kylling, okse eller grøntsagsboullion
- 1 tsk
basilikum
- 1 tsk
oregano
- 1/2 tsk
timian
- 1/2 tsk
rosmarin
- 3 spsk
olivenolie
-
Salt og peber
- 1 håndfuld
revet mozzarella, fintrevet parmesan og creme fraiche til topping
-
Lidt finthakket persille
Sådan gør du
- Varm olivenolien i en stor gryde og svits alle grøntsagerne af heri.
- Tilsæt derefter kødet og brun det godt af.
- Tilsæt tomatkoncentrat og krydderier, og lad den svitse med et par minutter, og hæld derefter 1/2 liter boullion ved samt de hakkede tomater. Lad saucen små koge i ca. 15 min og tilsæt løbende boullion så suppen ikke bliver fast. Smag til med salt og peber.
- Hæld pastaen ved og kog til den er al dente, rør grundigt undervejs og tilsætløbende den sidste boullion. Er der behov for mere væske kan man tilsætte lidt vand, - vi kan godt lide at konsistensen er som en tyndere chili con carne, men stadig med god fylde.
- Slut af med at smage til en ekstra gang med salt og peber, og server suppen toppet med revet mozzarella, fintrevet parmesan, en klat creme fraiche og finthakket persille.
