Lasagnesuppe - Opskrift på den bedste lasagnesuppe

Lasagnesuppe

Lasagnesuppe
Opskrift på den lækreste lasagnesuppe
Lasagnesuppe - Opskrift på den bedste lasagnesuppe

Lasagnesuppe, – navnet siger jo det hele 🙂 Fantastisk nem og vanvittig lækker lasagnesuppe, – en familie favorit der er super nem at lave.
Er du vild med lasagne vil du elske denne nemme og hurtige ret, – der oven i købet tilberedes i en og samme gryde. Det bliver altså ikke meget bedre.
Lasagnesuppe er den nemme og hurtige udgave af en klassisk lasagne, – til de dage hvor det skal gå hurtigt men samtidig smag fantastisk.
Et sikkert hit hos både børn og voksne, – og skulle der være lidt til overs, er den ikke mindre god dagen efter.
Server din lasagnesuppe toppet med revet mozzarella, creme fraiche og persille, – uhmm det er godt.

Lasagnesuppe - Opskrift på den bedste lasagnesuppe

Lasagnesuppe

Opskrift på den lækreste lasagnesuppe
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.70 fra 46 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal6 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 800 g

    hakket oksekød

  • 250 g pasta, jeg har brugt manfredine Lasagneplader knækket i mundrette bider eller anden pasta er lige så fint
  • 2

    løg, finthakket

  • 1

    stor gulerod, finthakket

  • 2 stængler

    bladselleri, finthakket

  • 4 fed

    hvidløg, finthakket

  • 2

    dåser hakkede tomater

  • 3 spsk

    tomatkoncentrat

  • 1 liter

    boullion, kylling, okse eller grøntsagsboullion

  • 1 tsk

    basilikum

  • 1 tsk

    oregano

  • 1/2 tsk

    timian

  • 1/2 tsk

    rosmarin

  • 3 spsk

    olivenolie

  • Salt og peber

  • 1 håndfuld

    revet mozzarella, fintrevet parmesan og creme fraiche til topping

  • Lidt finthakket persille

Sådan gør du

  • Varm olivenolien i en stor gryde og svits alle grøntsagerne af heri.
  • Tilsæt derefter kødet og brun det godt af.
  • Tilsæt tomatkoncentrat og krydderier, og lad den svitse med et par minutter, og hæld derefter 1/2 liter boullion ved samt de hakkede tomater. Lad saucen små koge i ca. 15 min og tilsæt løbende boullion så suppen ikke bliver fast. Smag til med salt og peber.
  • Hæld pastaen ved og kog til den er al dente, rør grundigt undervejs og tilsætløbende den sidste boullion. Er der behov for mere væske kan man tilsætte lidt vand, - vi kan godt lide at konsistensen er som en tyndere chili con carne, men stadig med god fylde.
  • Slut af med at smage til en ekstra gang med salt og peber, og server suppen toppet med revet mozzarella, fintrevet parmesan, en klat creme fraiche og finthakket persille.
Lasagnesuppe - Opskrift på den bedste lasagnesuppe
Lasagnesuppe – Opskrift på den bedste lasagnesuppe

Kommentarer

  1. 5 stars
    Super nem og lækker ret -og rigtig god at lave til mange sultne unger

  2. Dorte K.N.

    5 stars
    Elsker den ret. Den er nem, velsmagende og et kæmpe hit hver eneste gang.

  3. Jesper

    Stop med at ødelægge en klassiker, den fungerer fint som den er. Køre lige den ret forbi den italienske ambassade og hør hvad de siger…

    • Hej Jesper

      Det ville da være en triviel verden at leve i, hvis man ikke kunne sætte et twist på de klassiske retter. Og bryder man sig ikke om det, er det jo bare at gå udenom:)
      Dertil tror jeg ikke den italienske ambassade gider bekymre sig om de utallige lasagnesupper der findes online 😉

      Rigtig god dag 🙂

      Dbh Dianna

4.70 from 46 votes (44 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)