Lasagnesuppe - Opskrift på den bedste lasagnesuppe

Lasagnesuppe

Lasagnesuppe
Opskrift på den lækreste lasagnesuppe
Lasagnesuppe - Opskrift på den bedste lasagnesuppe

Lasagnesuppe, – navnet siger jo det hele 🙂 Fantastisk nem og vanvittig lækker lasagnesuppe, – en familie favorit der er super nem at lave.
Er du vild med lasagne vil du elske denne nemme og hurtige ret, – der oven i købet tilberedes i en og samme gryde. Det bliver altså ikke meget bedre.
Lasagnesuppe er den nemme og hurtige udgave af en klassisk lasagne, – til de dage hvor det skal gå hurtigt men samtidig smag fantastisk.
Et sikkert hit hos både børn og voksne, – og skulle der være lidt til overs, er den ikke mindre god dagen efter.
Server din lasagnesuppe toppet med revet mozzarella, creme fraiche og persille, – uhmm det er godt.

Lasagnesuppe - Opskrift på den bedste lasagnesuppe

Lasagnesuppe

Opskrift på den lækreste lasagnesuppe
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.70 fra 46 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal6 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 800 g

    hakket oksekød

  • 250 g pasta, jeg har brugt manfredine Lasagneplader knækket i mundrette bider eller anden pasta er lige så fint
  • 2

    løg, finthakket

  • 1

    stor gulerod, finthakket

  • 2 stængler

    bladselleri, finthakket

  • 4 fed

    hvidløg, finthakket

  • 2

    dåser hakkede tomater

  • 3 spsk

    tomatkoncentrat

  • 1 liter

    boullion, kylling, okse eller grøntsagsboullion

  • 1 tsk

    basilikum

  • 1 tsk

    oregano

  • 1/2 tsk

    timian

  • 1/2 tsk

    rosmarin

  • 3 spsk

    olivenolie

  • Salt og peber

  • 1 håndfuld

    revet mozzarella, fintrevet parmesan og creme fraiche til topping

  • Lidt finthakket persille

Sådan gør du

  • Varm olivenolien i en stor gryde og svits alle grøntsagerne af heri.
  • Tilsæt derefter kødet og brun det godt af.
  • Tilsæt tomatkoncentrat og krydderier, og lad den svitse med et par minutter, og hæld derefter 1/2 liter boullion ved samt de hakkede tomater. Lad saucen små koge i ca. 15 min og tilsæt løbende boullion så suppen ikke bliver fast. Smag til med salt og peber.
  • Hæld pastaen ved og kog til den er al dente, rør grundigt undervejs og tilsætløbende den sidste boullion. Er der behov for mere væske kan man tilsætte lidt vand, - vi kan godt lide at konsistensen er som en tyndere chili con carne, men stadig med god fylde.
  • Slut af med at smage til en ekstra gang med salt og peber, og server suppen toppet med revet mozzarella, fintrevet parmesan, en klat creme fraiche og finthakket persille.
Lasagnesuppe - Opskrift på den bedste lasagnesuppe
Lasagnesuppe – Opskrift på den bedste lasagnesuppe

Kommentarer

  1. 5 stars
    Super nem og lækker ret -og rigtig god at lave til mange sultne unger

  2. Dorte K.N.

    5 stars
    Elsker den ret. Den er nem, velsmagende og et kæmpe hit hver eneste gang.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)