
Lasagnesuppe, – navnet siger jo det hele 🙂 Fantastisk nem og vanvittig lækker lasagnesuppe, – en familie favorit der er super nem at lave.
Er du vild med lasagne vil du elske denne nemme og hurtige ret, – der oven i købet tilberedes i en og samme gryde. Det bliver altså ikke meget bedre.
Lasagnesuppe er den nemme og hurtige udgave af en klassisk lasagne, – til de dage hvor det skal gå hurtigt men samtidig smag fantastisk.
Et sikkert hit hos både børn og voksne, – og skulle der være lidt til overs, er den ikke mindre god dagen efter.
Server din lasagnesuppe toppet med revet mozzarella, creme fraiche og persille, – uhmm det er godt.

Lasagnesuppe
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 800 g
hakket oksekød
- 250 g pasta, jeg har brugt manfredine Lasagneplader knækket i mundrette bider eller anden pasta er lige så fint
- 2
løg, finthakket
- 1
stor gulerod, finthakket
- 2 stængler
bladselleri, finthakket
- 4 fed
hvidløg, finthakket
- 2
dåser hakkede tomater
- 3 spsk
tomatkoncentrat
- 1 liter
boullion, kylling, okse eller grøntsagsboullion
- 1 tsk
basilikum
- 1 tsk
oregano
- 1/2 tsk
timian
- 1/2 tsk
rosmarin
- 3 spsk
olivenolie
-
Salt og peber
- 1 håndfuld
revet mozzarella, fintrevet parmesan og creme fraiche til topping
-
Lidt finthakket persille
Sådan gør du
- Varm olivenolien i en stor gryde og svits alle grøntsagerne af heri.
- Tilsæt derefter kødet og brun det godt af.
- Tilsæt tomatkoncentrat og krydderier, og lad den svitse med et par minutter, og hæld derefter 1/2 liter boullion ved samt de hakkede tomater. Lad saucen små koge i ca. 15 min og tilsæt løbende boullion så suppen ikke bliver fast. Smag til med salt og peber.
- Hæld pastaen ved og kog til den er al dente, rør grundigt undervejs og tilsætløbende den sidste boullion. Er der behov for mere væske kan man tilsætte lidt vand, - vi kan godt lide at konsistensen er som en tyndere chili con carne, men stadig med god fylde.
- Slut af med at smage til en ekstra gang med salt og peber, og server suppen toppet med revet mozzarella, fintrevet parmesan, en klat creme fraiche og finthakket persille.

Super nem og lækker ret -og rigtig god at lave til mange sultne unger
Hej Julie
Så dejligt at høre – tusind tak 🙂
Kh Dianna
Elsker den ret. Den er nem, velsmagende og et kæmpe hit hver eneste gang.
Hej Dorte
Det er jeg bare så glad for at høre, – tusind tak for din besked 🙂
Kh Dianna
Stop med at ødelægge en klassiker, den fungerer fint som den er. Køre lige den ret forbi den italienske ambassade og hør hvad de siger…
Hej Jesper
Det ville da være en triviel verden at leve i, hvis man ikke kunne sætte et twist på de klassiske retter. Og bryder man sig ikke om det, er det jo bare at gå udenom:)
Dertil tror jeg ikke den italienske ambassade gider bekymre sig om de utallige lasagnesupper der findes online 😉
Rigtig god dag 🙂
Dbh Dianna