Opskrift på den bedste lasagnesuppe

Lasagnesuppe

Fantastisk nem og vanvittig lækker lasagnesuppe. Hvis man er vild med lasagne vil man elske denne nemme og hurtige ret, der oven i købet tilberedes i en og samme gryde, – det bliver altså ikke meget bedre.
Et sikkert hit hos både børn og voksne, – og skulle der være lidt til overs er den ikke mindre god dagen efter.

Lasagnesuppe

By Dianna Brinch Personer: 6
Tid: 45 min.

Opskrift på den lækreste lasagnesuppe

Ingredienser

  • 800 g hakket oksekød
  • 250 g pasta, vi brugte manfredine, - eller man kan knække nogle lasagne plader i bundrette bidder eller anden pasta
  • 2 løg, finthakket
  • 1 stor gulerod, finthakket
  • 2 stængler bladselleri, finthakket
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 3 spsk tomatkoncentrat
  • 1 liter boullion, kylling, okse eller grøntsagsboullion
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk oregano
  • 1/2 tsk timian
  • 1/2 tsk rosmarin
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 håndfuld revet mozzarella, fintrevet parmesan og creme fraiche til topping
  • Lidt finthakket persille

Fremgangsmåde

1

Varm olivenolien i en stor gryde og svits alle grøntsagerne af heri.

2

Tilsæt derefter kødet og brun det godt af.

3

Tilsæt tomatkoncentrat og krydderier, og lad den svitse med et par minutter, og hæld derefter 1/2 liter boullion ved samt de hakkede tomater. Lad saucen små koge i ca. 15 min og tilsæt løbende boullion så suppen ikke bliver fast. Smag til med salt og peber.

4

Hæld pastaen ved og kog til den er al dente, rør grundigt undervejs og tilsætløbende den sidste boullion. Er der behov for mere væske kan man tilsætte lidt vand, - vi kan godt lide at konsistensen er som en tyndere chili con carne, men stadig med god fylde.

5

Slut af med at smage til en ekstra gang med salt og peber, og server suppen toppet med revet mozzarella, fintrevet parmesan, en klat creme fraiche og finthakket persille.

Opskrift på den bedste lasagnesuppe
Nem og hurtig lasagnesuppe, – tilberedt i en enkelt gryde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.