Kylling i cremet paprikasauce - Opskrift på paprikagryde med kylling

Kylling i cremet paprikasauce – Paprikagryde med kylling

Kylling i cremet paprikasauce - Paprikagryde med kylling
Opskrift på nem og lækker paprikagryde med kylling, - kylling i cremet paprikasauce.
Kylling i cremet paprikasauce - Opskrift på paprikagryde med kylling

Lækker cremet paprikagryde med kylling og grøntsager, – nem at lave, vidunderlig smag og en skøn familieret.
Kylling i paprikasauce kan laves på under 45 minutter, den er fyldt med smag og varme, og så får du den lækreste cremede paprikasauce.
Ønkser du det, kan du tilsætte lidt pølsestykker til din paprikagryde, – steg dem af når du også steger bacon af.
Server din paprikagryde med kogte ris, kartoffelmos, pasta eller helt almindelige kogte kartofler.

Kylling i cremet paprikasauce - Opskrift på paprikagryde med kylling

Kylling i cremet paprikasauce – Paprikagryde med kylling

Opskrift på nem og lækker paprikagryde med kylling, – kylling i cremet paprikasauce.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.60 fra 47 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 600 g kylling, skuret i strimler
  • 180 g bacon, skåret i tern
  • 250 g svampe, skåret i skiver i kvarte
  • 1 rød peberfrugt, skåret i strimler
  • 2 gulerødder, skåret i skiver
  • 1 løg, finthakkket
  • 2 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1 ds hakkede tomater
  • 3 spsk tomatkoncentrat
  • 2 spsk sød paprika
  • 2 1/2 dl bouillon (kylling eller grønt)
  • 2 1/2 dl piskefløde
  • Salt og peber
  • Evt. en smule olie
  • Persille til toppen
  • Ris, kartoffelmos eller pasta til servering

Sådan gør du

  • Varm lidt olie på en pande, og steg baconen af til den er gylden, – ikke sprød. Læg den til side på en tallerken.
    *Er din bacon meget fed, undlader du blot at bruge olie.
  • På samme pande steges kyllingen af til den er let gylden, – krydr med salt og peber. Læg den til side sammen med baconen.
  • Steg svampene af på samme pande til de er let brunede, – tilsæt evt. en smule olie hvis der er behov for det.
  • Tilsæt løg og hvidløg, og lad det stege med et par minutter, inden peberfrugt og gulerødder hældes ved.
  • Hæld kylling og bacon tilbage på panden, tilsæt paprika og varm godt igennem et minuts tid.
  • Tilsæt tomatkoncentrat og lad det varme med et minuts tid, inden de hakkede tomater, bouillon og fløde hældes ved.
  • Lad retten simre ved svag til middel varme i ca. 10-15 minutter, – rør undervejs.
  • Smag til med salt og peber, og server din paprikagryde med ris, pasta eller en god kartoffelmos.
Kylling i cremet paprikasauce - Opskrift på paprikagryde med kylling
Kylling i cremet paprikasauce – Opskrift på paprikagryde med kylling

Kommentarer

  1. 4 stars
    Hej.
    Jeg prøvede denne opskrift med små justeringer igår. Lakrosefri fløde og aubergine i stedet for svampe (allergier) og alle synes det smagte super godt. Forslag til forbedringer lød på flere gulerødder og mere hvidløg.
    Tak for en dejlig side at finde lækker mad på.
    Mvh Liva.

    • Hej Liva

      Hvor dejligt at høre du kunne lide den:)

      Ja god ide med ekstra grøntsager, – det kan man altid tilføje, også andre grøntsager hvis man ønsker det:)

      Kh Dianna

  2. Kan man bruge kalkun bacon?
    Da vi ikke spiser gris

  3. Oddur Hermansen

    Den opskrift hvor mange personer er den til
    Mvh
    Oddur

  4. Mor til to

    Hej 🙂

    Jeg vil gerne lave denne til gæster, men jeg vil gerne have rigtig god tid til gæsterne, når de kommer. Kan man evt. lave den dagen før eller lade den stå og simre i en times tid?

    • Hejsa

      Du kan sagtens lave det dagen før 🙂 Sørg for ikke at brune kyllingen af for længe så den bliver tør – så kan det sagtens lade sig gøre 🙂
      Den kan også sagtens simre en time, ved helt lav varme – undlad også her af brune kyllingen for hårdt af 🙂

      Kh Dianna

Skriv et svar til Liva Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)