Kylling i cremet paprikasauce - Paprikagryde med kylling
Opskrift på nem og lækker paprikagryde med kylling, - kylling i cremet paprikasauce.
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Samlet tid 45 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
600gkylling, skuret i strimler
180gbacon, skåret i tern
250gsvampe, skåret i skiver i kvarte
1rød peberfrugt, skåret i strimler
2gulerødder, skåret i skiver
1løg, finthakkket
2fedhvidløg, revet eller presset
1dshakkede tomater
3spsktomatkoncentrat
2spsksød paprika
2 1/2dlbouillon (kylling eller grønt)
2 1/2dlpiskefløde
Salt og peber
Evt. en smule olie
Persille til toppen
Ris, kartoffelmos eller pasta til servering
Sådan gør du
Varm lidt olie på en pande, og steg baconen af til den er gylden, - ikke sprød. Læg den til side på en tallerken.*Er din bacon meget fed, undlader du blot at bruge olie.
På samme pande steges kyllingen af til den er let gylden, - krydr med salt og peber. Læg den til side sammen med baconen.
Steg svampene af på samme pande til de er let brunede, - tilsæt evt. en smule olie hvis der er behov for det.
Tilsæt løg og hvidløg, og lad det stege med et par minutter, inden peberfrugt og gulerødder hældes ved.
Hæld kylling og bacon tilbage på panden, tilsæt paprika og varm godt igennem et minuts tid.
Tilsæt tomatkoncentrat og lad det varme med et minuts tid, inden de hakkede tomater, bouillon og fløde hældes ved.
Lad retten simre ved svag til middel varme i ca. 10-15 minutter, - rør undervejs.
Smag til med salt og peber, og server din paprikagryde med ris, pasta eller en god kartoffelmos.