Sommerdessert med koldskål, hindbærsorbet og friske bær

Koldskål, hindbærsorbet og friske bær – Nem sommerdessert

Koldskål, hindbærsorbet og friske bær - Nem sommerdessert
Ospkrift på frisk sommer dessert med koldskål, knuste kammerjunkere, hindbærsorbet og friskebær.
Sommerdessert med koldskål, hindbærsorbet og friske bær

Lyn hurtig og virkelig lækker sommerdessert, der med sikkerhed vil imponere dine gæster.
Denne opskrift på koldskål med hindbærsorbet, knuste kammerjunkere og friske bær er ikke kun super nem at lave, men også utrolig velsmagende. På under 10 minutter kan du have denne friske dessert klar – hvis du altså køber alle ingredienserne.
Ønsker du at lave din egen koldskål, kammerjunkere og hindbærsorbet, kan du naturligvis også gøre det.

Denne sommerdessert er ikke kun lækker, men også utrolig nem at lave. Server desserten i skåle eller dybe tallerkener, der har været en time i fryseren – det holder desserten dejligt kold under servering. Top med dine yndlings bær og pynt med mynte, syre eller hornvioler for et smukt finish.
Jeg har ladet jordbærstilken sidde for udseendets skyld, men du kan skære den af, hvis du ønsker.

Denne dessert er perfekt til mange og elsket af både børn og voksne. Det er den ultimative sommerdessert, der kombinerer friskhed og sødme på den bedste måde.

Lav din egen koldskål og kammerjunkere – klik her for opskriften.

Sommerdessert med koldskål, hindbærsorbet og friske bær

Koldskål, hindbærsorbet og friske bær – Nem sommerdessert

Ospkrift på frisk sommer dessert med koldskål, knuste kammerjunkere, hindbærsorbet og friskebær.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Keyword: Hindbærsorbet, Koldskål, Nem sommerdessert, Sommer dessert
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 100 g kammerjunkere
  • 4 kugler hindbærsorbet
  • 8 dl koldskål – klik her for opskrift
  • Friske bær

Sådan gør du

  • Knus kammerjunkerene i hænderne, og fordel dem i 4 dybe tallerkener eller skåle.
    Skålene kan de med fordel have haft i fryseren 1 times tid inden servering – så holder desserten sig endnu mere kold.
  • Læg en kugle hindbærsorbet på toppen, og hæld ca. 2 dl koldskål ned over kammerjunkerene – ikke henover isen.
  • Top med friske bær. Hindbær, jordbær, brombær og/eller blåbær – hvad du foretrækker.
    Pynt. evt. med lidt mynte, syre eller hornvioler.

Kommentarer

  1. 5 stars
    Hvor er det nemt og vildt lækkert. Kæmpe hit!

  2. Camilla S.

    5 stars
    Den skal vi lave i aften Det ser virkelig lækkert og nemt ud.

5 from 2 votes

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)