Koldskål, hindbærsorbet og friske bær - Nem sommerdessert
Ospkrift på frisk sommer dessert med koldskål, knuste kammerjunkere, hindbærsorbet og friskebær.
Ret Dessert
Køkken Dansk
Nøgleord Hindbærsorbet, Koldskål, Nem sommerdessert, Sommer dessert
Servings 4personer
Ingredienser
100gkammerjunkere
4kuglerhindbærsorbet
8dlkoldskål - klik her for opskrift
Friske bær
Sådan gør du
Knus kammerjunkerene i hænderne, og fordel dem i 4 dybe tallerkener eller skåle.Skålene kan de med fordel have haft i fryseren 1 times tid inden servering - så holder desserten sig endnu mere kold.
Læg en kugle hindbærsorbet på toppen, og hæld ca. 2 dl koldskål ned over kammerjunkerene - ikke henover isen.
Top med friske bær. Hindbær, jordbær, brombær og/eller blåbær - hvad du foretrækker.Pynt. evt. med lidt mynte, syre eller hornvioler.