Kold Kartoffelsalat med Ramsløg - Forårets Favorit | Gourministeriet

Kold kartoffelsalat med ramsløg

Kold kartoffelsalat med ramsløg
Opskrift på den lækreste kartoffelsalat med friske ramsløg og persille.
Kold Kartoffelsalat med Ramsløg - Forårets Favorit | Gourministeriet

Foråret er ankommet, og med det, en uimodståelig trang til at fylde tallerkenen med alt det, sæsonen byder på. Min opskrift på kold kartoffelsalat med ramsløg er den perfekte måde at sige “velkommen” til denne fantastiske tid på året. 
Med en cremet, men frisk dressing og de nykogte, afkølede kartofler, der absorberer alle de lækre smage, bliver denne kartoffelsalat hurtigt forårets højdepunkt på dit bord. Det er den perfekte ledsager til alt fra grill til påskefrokosten eller som en del af en hyggelig forårspicnic under åben himmel.

Denne opskrift er en hyldest til de tidlige forårsdage, hvor solen begynder at varme, og ramsløgene stikker deres grønne blade op af jorden. Er der noget mere tilfredsstillende end at vandre ud i naturen og sanke sine egne ramsløg? Denne aktivitet ikke alene forbinder os med vores omgivelser men tilføjer også en personlig og frisk smag til vores madlavning, som købte krydderurter sjældent kan matche.

Kold Kartoffelsalat med Ramsløg - Forårets Favorit | Gourministeriet

Kold kartoffelsalat med ramsløg

Opskrift på den lækreste kartoffelsalat med friske ramsløg og persille.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 6 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Kartoffelsalat, Ramsløg
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 900 g kartofler, jeg foretrækker små kartofler
  • 3 dl creme fraiche - gerne 18%
  • 1 dl god mayonnaise - jeg bruger Hellmanns
  • 1 håndfuld friske ramsløg, finthakket - ca. 3 spsk
  • 1 håndfuld persille, finthakket - ca. 3 spsk
  • 1 spsk citrondsaft
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 tsk løgpulver
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Vask kartoflerne fri for urenheder og jord, og kog dem i rigeligt letsaltet vand i 5-6 min. Lad derefter kartoflerne trække i vandet, under låg, i ca 20 min. - eller til de er møre.
    Pil kartoflerne, skær dem i mundrette bidder og lad dem køle helt af.
  • Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Vend kartoflerne i dressingen, og lad den gerne trække 10-15 minutter inden servering.

Kommentarer

  1. Jytte Madsen

    5 stars
    Vanvittig lækker kartoffelsalat

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)