Kebabspyd med oksemørbrad - Shawarma af oksemørbrad

Kebabspyd med oksemørbrad – Shawarma af oksemørbrad

Kebabspyd med oksemørbrad - Shawarma af oksemørbrad
Opskrift på lækre krydrede kebabspyd med oksekød.
Kebabspyd med oksemørbrad - Shawarma af oksemørbrad

Nemme, hurtige og super lækre grillspyd med kebab af oksekød, – de tager ingen tid at lave og smager bare så dejligt. Jeg har brugt oksemørbrad, men du kan sagtens bruge en anden form for oksekød, eller du kan bruge lam eller kylling.
Spydene kan du smide en tur på grillen, eller du kan lave dem indendørs på en grillpande. Server dem som del af sommerens grill, til en grov salat, med fladbrød og hummus eller hvad du foretrækker.

Kebabspyd med oksemørbrad - Shawarma af oksemørbrad

Kebabspyd med oksemørbrad – Shawarma af oksemørbrad

Opskrift på lækre krydrede kebabspyd med oksekød.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 11 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret, Tilbehør
Køkken: Dansk, Mellemøsten
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 800 g oksemørbrad – eller ander oksekød
  • 3 spsk olie
  • 2 spsk kebabkrydderi
  • Evt. chilisauce, dressing og persille til toppen

Sådan gør du

  • Skær kødet i store tern.
  • Bland olie og kebabkrydderi og vend kødet heri.
    Er tiden til det kan du sagtens lade kødet marinere et par timer, men det kan også sagtens laves med det samme.
  • Grill spydene på grill, eller på en grillpande ved høj varme, til de er tilberedt som ønsket.
    Alt efter hvor tykke stykkerne er kan du nøjes med at stege dem på 2 sider, – ligesom når du steger en bøf.
    Top dem evt. med en god chilisauce – jeg elsker Chu Chum, dressing og persille.
Kebabspyd med oksemørbrad - Shawarma af oksemørbrad
Kebabspyd med oksemørbrad – Shawarma af oksemørbrad
Kebabspyd med oksemørbrad - Shawarma af oksemørbrad
Kebabspyd med oksemørbrad – Shawarma af oksemørbrad

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)