
Karrygryde med hakket kylling og spidskål – sund og nem aftensmad på under 25 minutter.
Denne karrygryde er ren hverdagsmagi – fyldt med smag, fylde og masser af næring – og så er den klar på kun 20 minutter.
Den er lavet med saftig hakket kylling, sprødt spidskål og gulerødder, og den passer perfekt til både dig, der vil spise sundere, og dig, der bare elsker en nem og hurtig gryderet.
Retten kan serveres med ris for et klassisk måltid – men den er så mættende og fyldig i sig selv, at du også sagtens kan servere den alene. Her vil jeg dog anbefale at skrue op for mængden og lave 1 ½ portion. Den holder sig super godt i køleskabet og er ligeså lækker dagen derpå.
Smagen kan nemt tilpasses – smag til med chili, og husk at chilier varierer meget i styrke. Start forsigtigt og byg op – så rammer du præcis den varme, du kan lide.
En sund, varmende og proteinrig ret, der rammer plet både på smag og næring.

Karrygryde med hakket kylling og spidskål
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 rødløg, i strimler
- 4 fed hvidløg, finthakket
- 1 grøn chili, finthakket – smag til
- 500 g hakket kylling
- 250 g spidskål, snittet
- 200 g gulerødder, i strimler eller groftrevet
- 3 forårsløg, snittet
- 3 tsk karry
- 1 tsk gurkemeje
- Salt og friskkværnet peber
- Olie
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Varm en pande op med en god sjat olie, og steg løg, hvidløg og chili til løgene er klare.
- Tilsæt kødet, og lad det brune af, og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Tilsæt spidskål og gulerødder og stegt det med ved god høj varme til kålen falder sammen.
- Drys krydderierne over og vend de friske forårsløg i retten. Smag til med salt og friskkværnet peber – evt. mere karry og chili.
- Server alene eller med en portion kogte ris.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Virkelig en god opskrift. Den kommer på bordet igen, alle kunne lide retten. Nem at lave
Tak for dejlig aften mad.Let at lave og sundt kan kun anbefales .Hvor er du dygtig❤️
Hej Lone
Og tusind tak for de meget søde ord, de går lige i hjertet – tak❤️
Kh Dianna
Altid gode opskrifter fra dig pimpede den lidt op med ekstra grøntsager, sesam og persille på toppen.. lækkert
Altid gode opskrifter fra dig pimpede den lidt op med ekstra grøntsager, og så lidt sesam og persille på toppen.. lækkert
Fantastisk let, hurtig, sund og velsmagende
Hej Rikke
Hvor er det godt at høre – tak for de søde ord:)
Kh Dianna
Fantastisk let, hurtig, sund og velsmagende
Hej Rikke
Hvor er det dejligt at høre – tak for de søde ord:)
Kh Dianna
Hvilken karry bruger du?
Hej Anna
Jeg er rigtig glad for den fra Urtekram:)
Kh Dianna
Hej tak meget fin opskrift tusind tak
Bruger du hakket kyllingefars ? Lidt svært og se på videoen.
Glæder mig til og prøve den simple ret.
Hej Cesse
Ja det er nemlig hakket kyllingefars jeg bruger – det er simpelthen så lækkert:)
Kh Dianna