Opskrift på sund og mættende kålgryde med hakket kylling og karry. Kan serveres med ris, eller du kan justere opskriften til 1 1/2 portion og servere den som den er.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Dansk
Nøgleord Gryderet, Spidskål
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 241kcal
Ingredienser
1rødløg, i strimler
4fedhvidløg, finthakket
1grøn chili, finthakket - smag til
500ghakket kylling
250gspidskål, snittet
200ggulerødder, i strimler eller groftrevet
3forårsløg, snittet
3tskkarry
1tskgurkemeje
Salt og friskkværnet peber
Olie
Sådan gør du
Varm en pande op med en god sjat olie, og steg løg, hvidløg og chili til løgene er klare.
Tilsæt kødet, og lad det brune af, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt spidskål og gulerødder og stegt det med ved god høj varme til kålen falder sammen.
Drys krydderierne over og vend de friske forårsløg i retten. Smag til med salt og friskkværnet peber - evt. mere karry og chili.