JOE's Spicy Tuna - Spicy Tuna sandwich a la Joe & The Juice

JOE’s Spicy Tuna

JOE's Spicy Tuna
Opskrift på hjemmelavet Joe & The Juice Spicy Tuna sandwich.
JOE's Spicy Tuna - Spicy Tuna sandwich a la Joe & The Juice

Her får du min opskrift på en Joe & The Juice inspireret sandwich – mit take på Joe’s Spicy Tuna sandwich.
Sandwichen er lavet klassisk i hårdt ristede panini brød/sandwich klapper, og toppet med pesto, tomater og spicy tunsalat.
Du kan selv juster styrken ved at bruge mere eller mindre jalapenos, og du kan også undlade at dryppe din sandwich med tabasco.
Spicy Tun sandwich er perfekt at servere til frokost, eller til et let aftenmåltid – evt. ledsaget af lidt sprøde pommes, en grov salat eller gnave grønt.

JOE's Spicy Tuna - Spicy Tuna sandwich a la Joe & The Juice

JOE’s Spicy Tuna

Opskrift på hjemmelavet Joe & The Juice Spicy Tuna sandwich.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 11 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Frokost sandwich, Joe & The Juice sandwich, sandwich, Sandwich brød
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Spicy tunsalat

  • 2 ds tun, drænet for væde
  • 1/2 dl mayonnaise
  • 1 tsk dijonsennep
  • 2 forårsløg, fintsnittet
  • 5-8 skiver syltet jalapenos, finthakket – juster selv
  • 1/2 citron, saften heraf
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til tunsalaten og smag til med salt og friskkværnet peber.
    Juster selv styrken med mere eller mindre jalapenos.
  • Rist brødene, gerne i en toaster eller en paninigrill, så de bliver mast godt flade – og får en sprød skorpe.
  • Smør alle brødskiverne med pesto, og top de nederste brødskiver med tomater.
  • Fordel tunsalaten ovenpå, top evt. med friske eller syltede jalapenos, og tabasco – og slut af med top brødet.
    Server straks, eller pak dem i sandwichpapir til madpakken.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)