Hvidløgsflutes - Opskrift på hvidløgsflutes med mozzarella

Hvidløgsflutes med mozzarella

Hvidløgsflutes med mozzarella
Opskrift på lækre hvidløgsflutes med mozzarella.
Denne opskrift er til 2 flutes.
IMG_1781-6

Lækre hjemmelavede hvidløgsflutes med smeltet mozzarella, – en opgradering af det klassiske hvidløgsflute.
Disse flutes kan laves helt fra bunden, – med hjemmelavet flutes og hjemmelavet hvidløgssmør, eller de kan laves med købe brød og færdiglavet hvidløgssmør. Så er tiden knap er det blot at tage den nemmeste og hurtigste både, – det gør på ingen måde brødene dårligere, – de smager fantastisk.

IMG_1781-6

Hvidløgsflutes med mozzarella

Opskrift på lækre hvidløgsflutes med mozzarella.
Denne opskrift er til 2 flutes.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.67 fra 6 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 30 minutter

Video af opskriften

Ingredienser

Sådan gør du

  • Dræn mozzarellaerne godt for væde.
  • Snit dine flutes på skrå, - pas på med ikke at skære hele vejen igennem. Er brødet meget kompakt/stift vil jeg anbefale at skære skrå "kiler" i brødet, altså fjerne lidt brød, ellers kan det godt flække.
  • Smør alle riller med hvidløgssmør.
  • Skær mozzarellaerne i skiver der passer til antal riller der er lavet i brødet, og stik en skive ned i hver rille.
  • Varm flutesene i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 10 min. eller til osten er smeltet.
Hvidløgsflutes - Opskrift på hvidløgsflutes med mozzarella
Hvidløgsflutes – Opskrift på hvidløgsflutes med mozzarella

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)