Hvidløgsflutes - Opskrift på hvidløgsflutes med mozzarella

Hvidløgsflutes med mozzarella

Lækre hjemmelavede hvidløgsflutes med smeltet mozzarella, – en opgradering af det klassiske hvidløgsflute.
Disse flutes kan laves helt fra bunden, – med hjemmelavet flutes og hjemmelavet hvidløgssmør, eller de kan laves med købe brød og færdiglavet hvidløgssmør. Så er tiden knap er det blot at tage den nemmeste og hurtigste både, – det gør på ingen måde brødene dårligere, – de smager fantastisk.

Hvidløgsflutes med mozzarella

By Dianna Brinch
Tid: Min. 30 min.

Opskrift på lækre hvidløgsflutes med mozzarella.
Denne opskrift er til 2 flutes.

Ingredienser

Fremgangsmåde

1

Dræn mozzarellaerne godt for væde.

2

Snit dine flutes på skrå, - pas på med ikke at skære hele vejen igennem. Er brødet meget kompakt/stift vil jeg anbefale at skære skrå "kiler" i brødet, altså fjerne lidt brød, ellers kan det godt flække.

3

Smør alle riller med hvidløgssmør.

4

Skær mozzarellaerne i skiver der passer til antal riller der er lavet i brødet, og stik en skive ned i hver rille.

5

Varm flutesene i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 10 min. eller til osten er smeltet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*