Opskrift på lækkert hjemmelavet hvidløgssmør med persille
Der bliver ca. 200 gram ud af denne portion
Køkken Gourministeriet
Samlet tid 15 minutterminutter
Author Dianna
Ingredienser
1/2l
piskefløde
1lille håndfuld persille, finthakket
1fed
hvidløg, revet eller presset
Salt
Sådan gør du
Hæld fløden i røreskålen sammen med hvidløg og persille, og pisk det grundigt ved middel til høj hastighed til det begynder at udskille vallen.
Når der er udskilt en del valle hældes dette fra, og smørret piskes videre til det er godt sammenhængende og har fået en lækker cremet konsistens og gul farve.
Smag til med salt og pisk det ind i smørret.
Læg smørret på en lag køkkenrulle eller et rent viskestykke og pres forsigtigt det sidste valle ud.
Opbevar smørret på køl til det skal serveres.
Video
Noter
Pres evt. smørret til et rektangel så som du kan laves skiver af. Det gøres ved at lægge smørret på et stykke bagepapir, fold bagepapiret rundt om og form det med hænderne.