Hakkebøf i fad - Opskrift med cremet paprika flødesauce

Hakkebøffer i fad med cremet paprikasauce

Hakkebøf i fad - Opskrift med cremet paprika flødesauce
Hakkebøffer i fad med cremet paprikasauce
Opskrift på de lækreste hakkebøffer i fad med cremet paprika flødesauce og grøntsager.
4.81 fra 26 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Lækre saftige hakkebøffer i fad med cremet paprika flødesauce og masser af grøntsager, – det bliver da ikke meget bedre.
Hakkebøffer i fad, – en af mine favorit måder at få serveret en hakkebøf på, måske lige med mindre det er i en god burger;-)

Hakkebøffer i cremet paprikasauce, – masser af smag, og lækre saftige hakkebøffer.
Selvom saucen måske ikke er heeeelt til den sunde side, – så gemmer den stadig på en masse lækre grøntsager og ikke mindst en helt fantastisk smag.
Hakkebøffer i fad kan serveres med kartofler, kartoffelmos, ris eller pasta. Især denne variant med hakkebøffer i cremet paprikasauce går perfekt til en god kartoffelmos eller pasta, – gerne nogle sovseslugende nogle af slagsen som penne, konkylier eller lignende.

Hakkebøf i fad - Opskrift med cremet paprika flødesauce

Hakkebøffer i fad med cremet paprikasauce

Opskrift på de lækreste hakkebøffer i fad med cremet paprika flødesauce og grøntsager.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.81 fra 26 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Nøgleord: Dansk mad, Hakkebøffer i fad, Mormormad
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 800 g

    hakket oksekød, formet til 4 lige store bøffer

  • 100 g

    god bacon, skåret i mindre tern

  • 200 g

    champignon, renset og skåret i tynde skiver

  • 1

    rød peberfrugt, skåret i strimler

  • 2

    løg, skåret i strimler

  • 3 fed

    hvidløg, grofthakket

  • 3 forårsløg, fintsnittet – gem toppene til pynt
  • 2 spsk

    tomatkoncentrat

  • 2 spsk

    sød paprika

  • 2 dl

    okseboullion

  • 2 1/2 dl

    piskefløde

  • Smør til stegning

  • Salt og peber

  • Grofthakket persille til toppen

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader, almindelig ovn.
  • Smelt en god klat smør på en dyb pande, krydr bøfferne med salt og peber og steg hurtigt bøfferne ved høj varme til de er flotte brunede på begge sider. Læg bøfferne i en ovnfast fad og stil til side.
  • På samme pande steges bacon til det er gyldent, – tilsæt derefter alle grøntsagerne på en gang, og steg dem med et par minutter. Tilsæt paprika og steg det med en minuts tid og gør det samme med tomatkoncentratet.
  • Hæld boullion og fløde over og lad saucen små koge i 5-10 min. til den er let tyknet.
  • Hæld saucen i fadet med hakkebøfferne og giv dem ca. 15-20 min. i ovnen, – alt efter tykkelse på bøfferne og hvordan man ønsker bøfferne tilberedt.
  • Top bøfferne med hakket persille og server med ønsket tilbehør.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Kommentarer

  1. Anonym

    5 stars
    Virkelig dejlig opskrift ⭐️

  2. 5 stars
    Det smagte godt, jeg havde nogle gulerødder som skulle bruges de kom i og så tilsatte jeg lidt chili.
    Eneste minus var at sovsen blev lidt tynd efter en tur i ovnen. Ikke sidste gang jeg laver den.

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)