Gyros kyllingespyd - Grillspyd med kylling og gyros
Opskrift på lækre grillspyd med gyroskrydret kylling og grønt.

Gyroskrydrede grillspyd med kylling, løg og peberfrugt – masser af smag, saftige og simpelthen så lækre.
De tager ingen tid at lave, men du kan med fordel lade kylling og grønt marinere en times tid på køl, – præcis hvad der passer bedst tidsmæssigt hos dig.
Prøv denne opskrift på hjemmelavet gyroskrydderi, – virkelig lækkert, og ofte har du i forvejen ingredienserne i din krydderiskuffe.
Server med en god græsk pastasalat, græske fladbrød, tzatziki eller lignende.
Klik her og find flere græske opskrifter.

Gyros kyllingespyd – Grillspyd med kylling og gyros
Opskrift på lækre grillspyd med gyroskrydret kylling og grønt.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 600 g kylling
- 1-2 peberfrugter
- 2 rødløg
- 1-2 spsk olivenolie
- 3 spsk gyroskrydderi – klik her for opskrift
- Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Skær kyllingen i større stykker – ikke for småt så de bliver tørre under tilberedning.
- Skær løgene i kvarte og halver disse, og del dem så de sidder sammen med 2-3 lameller.
- Skær peberfrugterne i store stykker.
- Bland kylling, løg, peberfrugt, olie og gyroskrydderi i en skål og vend det hele godt sammen så alle sider er smurt ind i olie og krydderi. Krydr med salt og friskkværnet peber.*Er tiden til det kan du med fordel lade det marinere en times tid på køl.
- Fordel kylling, løg og peberfrugt på 4 grillspyd. Sæt det tæt, men uden at mase det for meget sammen.
- Steg dine kyllingespyd på grillen til de er gyldne på alle sider, og kyllingen er gennemstegt. Vend dem under vejs.De kan laves over kul, på gasgrille eller endda i ovnen eller på panden – præcis hvad der passer bedst hos dig.*Laves de i ovnen skal de have ca. 15 minutter ved 220 grader – naturligvis alt efter størrelse på stykkerne. Tjek altid at kyllingen er gennemstegt.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Energi (KJ/kcal) : 245 kcal
Protein (g) : 33g
Fedt (g) : 8g
Kulhydrat (g) : 10 g
Mættede fedtsyrer : 2 g
Sukkerarter : 3 g
Salt : 180 mg

