Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Grønkålspesto
Opskrift på nem og lækker grønkålspesto.
Denne opskrift giver ca. 2 - 2 1/2 dl færdig pesto.
Ret
Tilbehør
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Grøn pesto, Pesto
Samlet tid
5
minutter
minutter
Servings
8
Personer
Calories
175
kcal
Author
Dianna
Ingredienser
8
stilke grønkål eller 2 store håndfulde - skyllet og tørret
1
dl
rapsolie eller olivenolie
50
g
parmesan
30
g
pinjekerner
20
g
mandler, gerne saltede mandler
2
fed
hvidløg
Salt
Sådan gør du
Rist pinjekernerne på en tør pande til de bruner let og lad dem køle af.
Hæld alle ingredienserne, undtagen salt, i en blender og blend til du har den ønskede konsistens, - jeg kan godt lide en grov pesto.
Smag til med salt og opbevar pestoen på køl til den skal spises.
Video
Nutrition
Kalorier:
175
kcal
|
Kulhydrater:
1
g
|
Protein:
3
g
|
Fedt:
18
g
|
Mættet fedt:
2
g
|
Flerumættet fedt:
5
g
|
Enkeltumættet fedt:
10
g
|
Transfedt:
0.1
g
|
Kolesterol:
4
mg
|
Natrium:
100
mg
|
Kalium:
47
mg
|
Fiber:
0.5
g
|
Sukker:
0.3
g
|
A-vitamin:
50
IU
|
C-vitamin:
0.1
mg
|
Kalcium:
82
mg
|
Jern:
0.4
mg