Grøn salat med avocado, æbler og parmesandressing - Opskrift med romainesalat

Grøn salat med avocado, æbler og parmesandressing

Grøn salat med avocado, æbler og parmesandressing
Opskrift på sprød salat med romaine salat, avocado, æbler og cremet parmesandressing.
Grøn salat med avocado, æbler og parmesandressing - Opskrift med romainesalat

Lækker sprød salat med romaine, avocado, æbler og parmesandressing, – og en god håndfuld saltede mandler. En skøn salat der kan laves på ingen tid, og som smager helt vidunderligt enten som måltidssalat med et stykke brød eller kylling til, – men som også er perfekt som tilbehør til frokost bordet, en gang sommer grill eller en kylling i ovnen.
Dressingen laves med ansjoser, mange har et ambivalent forhold til de små banditter, – og er du en af dem, så undlader du blot 🙂

Reklame*// Denne opskrift er udviklet i samarbejde med Nordic Harvest. Jeg har brugt deres lækre Baby romaine, – der er vidunderlige til denne type salater, og som har en skøn smag og dejlig sprødhed.
Salaten er skylle og klar til brug, – så du skal egentlig bare mixe og nyde det lækre resultat som du kan bikse sammen på ingen tid.

Grøn salat med avocado, æbler og parmesandressing - Opskrift med romainesalat

Grøn salat med avocado, æbler og parmesandressing

Opskrift på sprød salat med romaine salat, avocado, æbler og cremet parmesandressing.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.78 fra 22 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Salaten

  • 1 pk Nordic Harvest baby romaine* – eller et romainesalat
  • 2 avocadoer
  • 2 røde æble
  • 1 håndfuld saltede mandler

Parmesandressing

  • 1 æggeblommer
  • 1 fed hvidløg
  • 40 g parmesan, revet
  • 2 små ansjosfileter
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 dl rapsolie
  • 1/4 dl vand, – juster konsistensen, måske lidt mere eller mindre
  • Salt og peber

Sådan gør du

Parmesandressing

  • Hæld æggeblommerne, hvidløg, parmesan, ansjosfileter og citronsaft i en minihakker/blender og blend det godt sammen.
  • Tilsæt derefter olien lidt ad gangen mens der blendes, – fortsæt til olien er brugt, og du har et tyk cremet mayonnaise.
  • Tilsæt vand, lidt ad gangen, og blend fortsat, til du opnår den ønskede konsistens, – dressingen skal være cremet, ikke for tynd og ikke for tyk. Smag til med salt og peber og stil den på køl til den skal serveres.

Salaten

  • Skær avocadoerne i både.
  • Skær det ene æble i tynde skiver og det andet i mindre tern.
  • Bland salater og æbler og anret i en skål.
  • Fordel skiver af avocado i salaten og top med saltede mandler, friskkværnet peber og parmesandressing.
    Server med ekstra dressing ved siden af.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)