Triple cheecy chicken sandwich, - nem og lækker frokost eller aftenmåltid.

Grillet sandwich med kylling og ost

Grillet sandwich med kylling og ost
Opskrift på nem og lækker sandwich med kylling, oste og peberfrugt.
Triple cheecy chicken sandwich, - nem og lækker frokost eller aftenmåltid.

Triple cheecy chicken sandwich, – nem og lækker frokost eller aftenmåltid.
Sådan en sandwich her smager bare vanvittig godt, og så er den super nem og hurtig at lave.
Masser af smeltet ost, god smag, sprød og lækker, – jeg er vild med det.

Triple cheecy chicken sandwich, - nem og lækker frokost eller aftenmåltid.

Grillet sandwich med kylling og ost

Opskrift på nem og lækker sandwich med kylling, oste og peberfrugt.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 6 skiver lækkert toastbrød
  • 2 kyllingebryster
  • 150 g revet ost, gerne mozzarella og cheddar
  • 1/2 rød peberfrugt, skåret i ringe
  • 1/2 grøn peberfrugt, skåret i ringe
  • 1/2 rødløg, skåret i ringe
  • Salt og peber
  • Olie
  • 4 spsk chilisauce, – jeg bruger altid Chu Chum Original

Sådan gør du

  • Varm lidt olie på en pande og steg kyllingebrysterne til de er gennemstegt og gyldne, – krydr med salt og peber. Lad dem hvile og skær dem derefter i skiver.
  • Smør de nederste brødskiver med chilisauce og top med ost, kylling, løg og peberfrugt, – og drys med en smule ekstra ost.
  • Læg næste brødskive over og smør også denne med chilisauce og top med ost, kylling, løg og peberfrugt.
  • Drys det sidste ost over begge sandwich og slut af med den sidste brødskive.
  • Varm dine sandwich i en toaster eller lignende, – til fyldet er varmt og osten smeltet. De kan også steges i en smule fedtstof på en pande, – mas dem let sammen undervejes.
Triple cheecy chicken sandwich, - nem og lækker frokost eller aftenmåltid.
Triple cheecy chicken sandwich, – nem og lækker frokost eller aftenmåltid.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*