Opskrift på grillet sandwich med hjemmelavet pesto, tomat og mozzarella

Grillet sandwich med hjemmelavet pesto, tomat og mozzarella

En nem og enkelt sandwich der smager så fantastisk godt at vi altid vender tilbage til samme opskrift, – pesto, tomat og mozzarella.
Hjemmelavet pesto er klart det bedste, men har man ikke lidt mod på at kaste sig ud i sådan en kan en god købe pesto også sagtens bruges.
Opskriften herunder er til 2 personer, og der vil være lidt pesto tilovers, men men kan sagtens holde sig i 3-4 dage på køl.

Grillet sandwich med hjemmelavet pesto, tomat og mozzarella

By Dianna Brinch
Tid: 15 min.

Opskrift på en nem og lækker sandwich med hjemmelavet pesto, tomat og mozzarella

Ingredienser

  • 6 skiver toastbrød
  • 2 store tomater
  • 2 mozzarella kugler, drænet for væde
  • 1 håndfuld ruccola
  • Evt. lidt sprayfedt
  • Pesto
  • 2 store håndfulde ruccola, - hvis der er lange stilke på skal disse fjernes
  • 20 basilikumsblade
  • 1 dl ramsløgsolie, - alternativt kan der bruges en god mild olivenolie
  • 50 g parmesan
  • 30 g pinjekerner, evt. lyn ristet på en pande
  • 20 g mandler
  • 2 fed hvidløg
  • Salt

Fremgangsmåde

1

Hæld alle ingredienserne til pestoen, i en blender og blend til du har den ønskede konsistens og smag til med salt.

2

Rist 2 af brødskiverne i en toaster, spray den evt. med en smule sprayfedt inden, - de skal bruges i midten af sandwichen.

3

Smør 2 skiver brød med pesto, læg et lag mozzarella over, derefter tomat og top med lidt ruccola og derefter de ristede brødskiver. Smør også disse med pesto, læg et lag med mozzarella, derefter tomat og ruccola og slut af med en skive brød. Spray evt. stegefladerne i toasteren med lidt sprayfedt og varm begge sandwich til osten smelter, og brødet er sprødt og lækkert.

4

Åben evt. lagene i sandwichen og fyld lidt frisk ruccola i inden servering.

Opskrift på grillet sandwich med hjemmelavet pesto, tomat og mozzarella
Grillet sandwich med hjemmelavet pesto, tomat og mozzarella

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.