Grillet sandwich med hjemmelavet pesto, tomat og mozzarella
Opskrift på en nem og lækker sandwich med hjemmelavet pesto, tomat og mozzarella
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Dansk
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 2Personer
Author Dianna
Ingredienser
6skiver
toastbrød
2
store tomater
2
mozzarella kugler, drænet for væde
1håndfuld
ruccola
Evt. lidt sprayfedt
Pesto
2håndfulderuccola
20
basilikumsblade
1dl
ramsløgsolie, - alternativt kan der bruges en god mild olivenolie
50g
parmesan
30gpinjekerner, - gerne lyn ristet på en tør pande
20g
mandler
2fed
hvidløg
Salt og peber
Sådan gør du
Hæld alle ingredienserne til pestoen i en blender, og blend til du har den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
Rist 2 af brødskiverne i en toaster, - de skal bruges i midten af dine sandwich. Spray evt. toasteren med en smule sprayfedt inden.
Smør 2 skiver brød med pesto, læg et lag mozzarella over og top dem derefter med tomat og lidt ruccola.
Læg derefter de ristede brødskiver på, og smør også disse med pesto. Læg et lag med mozzarella, derefter tomat og ruccola og slut af med de sidste skive brød.
Spray evt. stegefladerne i toasteren med lidt sprayfedt, og varm begge sandwich til osten smelter, og brødet er sprødt og lækkert.
Åben evt. lagene i sandwichen og fyld lidt frisk ruccola i inden servering.