Grillet skaftkotelet - Opskrift med asiatisk marinade

Grillet skaftkotelet med asiatisk marinade

Grillet skaftkotelet med asiatisk marinade
Opskrift på grillede skaftkotelletter med asiatisk marinade
Grillet skaftkotelet - Opskrift med asiatisk marinade

Traditionel dansk skaftkottelet med et asiatisk tvist, – skøn og lækker kombination og perfekt til grillen. Server den med lækre grillede edamame bønner med chili og sesam, grillede løg og en god salat, – nemt og lækkert.

Grillet skaftkotelet - Opskrift med asiatisk marinade

Grillet skaftkotelet med asiatisk marinade

Opskrift på grillede skaftkotelletter med asiatisk marinade
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 7 timer 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 4

    store lækre skaftkoteletter

Marinade

  • 4 spsk

    soya

  • 4 spsk

    honning

  • 4 spsk

    olivenolie

  • 1

    lime, saften heraf

  • 2 tsk

    fennikel frø

  • 1 tsk

    chiliflager

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Stød fennikelfrø og chiliflager i en morter.
  • Bland soya med olivenolie, honning og limesaft.
  • Rør stødt chili og fennikel i og smag til med salt og peber.
  • Tag koteletterne ud af køleskabet og smør dem godt ind i marinaden, - gem resten af marinaden til at pensle med undervejs. Lad koteletterne trække på køkkenbordet i 15-20 min.
  • Grill koteletterne ved middel varme, på gasgrill eller kulgrill, til de når en kernetemperatur på 70 grader, - ca. 8 min på hver side, alt efter tykkelse. Husk at pensle dem med marinaden et par gange undervejs.
  • Lad koteletterne hvile i 10 min. inden de serveres.
Grillet skaftkotelet - Opskrift med asiatisk marinade
Grillet skaftkotelet med asiatisk marinade.
Grillet skaftkotelet - Opskrift med asiatisk marinade
Kulgrill giver en fantastisk smag til kødet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*