Velkommen til Gourministeriet

Vi håber, at du vil finde en masse inspiration til din næste tur i køkkenet, hvad enten det drejer sig om en simpel ret til en travl hverdag, eller en af de dage hvor du har lidt ekstra tid i køkkenet og vil lave en lækker middag til familie eller venner.
Gourministeriet - Passioneret madglad famile
Gourministeriet – Passioneret madglad famile

Formålet med denne blog er at inspirere og dele vores bedste opskrifter, anretninger og madoplevelser med dig, og komme med restaurant anbefalinger og ikke mindst en masse billeder af alt den skønne mad vi selv laver eller får serveret.

Jeg er hjemmegående husmor og jeg elsker alt ved det. Vi tog beslutningen om at jeg skal gå hjemme i oktober 2018, og vi har ikke fortrudt et eneste øjeblik.

Jes er selvstændig og startede i 2016 firmaet Zenegy ApS. Det går forrygende og han har et fantastisk team af kollegaer bag sig, som jeg også får lov at være en del af i travle perioder. Livet som selvstændig betyder ofte også nogle lange arbejdsdage, flere rejseaktiviteter mv., – og derfor sætter vi endnu mere pris på denne mulighed vi har fået. Efter et år hjemme har der været god tid til at gå i køkkenet og vi har sammen udviklet Gourministeriet, som vi med tiden håber vil gå hen og blive rigtig stort, så vores helt store passion kan gå hen og blive en fuldtidsbeskæftigelse for mig.

Vi bruger rigtig meget tid på at lave mad og udvikle nye spændende opskrifter, og vi forventer at lægge nye indlæg op dagligt.Sammen har vi også to fantastiske piger, Alberte fra 2013 og Olivia fra 2016, samt vores 8 mdr. gamle engelske bulldog, Mogens.

Tak for besøget, vi håber du vil finde inspiration til din næste tur i køkkenet og kom endelig med forslag til retter eller lignende som du godt kunne tænke dig at få vores bud på.

Mange hilsner
Jes & Dianna