Glaseret landskinke - Langtidsstegt i ovn
Opskrift på den lækreste glaserede landskinke

Opskrift på en lækker glaseret landskinke der passer sig selv i ovnen og kræver ganske lidt. En nem og super lækker ret at servere for gæster eller bare når man vil forkæle familien.
Man kan med fordel lave en stor god skinke, så har man til både pålæg og en skøn gang tarteletter med skinke og stuvede ærter og gulerødder.

Glaseret landskinke – Langtidsstegt i ovn
Opskrift på den lækreste glaserede landskinke
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 god stor skinke, ca. 1 1/2 kg
- 3 dl
brun farin, alt efter størrelse på skinken
- 1 dl sennep, – jeg bruger 1/2 sød og 1/2 mellemstærk
- Et par dl vand til bradepanden
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Befri skinken for nettet og skær derefter sværen af, – lad ca. 4 mm fedt sidde tilbage på stegen.
- Rids fedtlaget i harlekin tern, og gnid den først ind i sennep og derefter brun farin, – der skal ikke sidde et tykt lag, den skal bare gnides grundigt hele vejen rundt.
- Tænd ovnen på 110 grader, og læg skinken på en rist over en bradepande med et par dl vand i.
- Tilbered skinken i ca. 3 timer ved 110 grader, eller til den når en kernetemperstur på ca. 60 grader. Skru derefter op på 220 grader og lad den stå i ca. 15 minutter til fedt, sukker og sennep begynder at karmmelisere.
- Lad skinken hvile i 10-15 min. inden den skæres ud.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


Hej Dianna.
Kan man også tilberede skinken Sous vide
Og der efter i ovn med høj varme?
Hej Kenneth
Det tænker jeg bestemt sagtens du kan 🙂
Når den er færdig i sous vide, så smør den med marinaden og ind i en varm ovn i måske 15 minutter ved 220-230 grader. Har ikke selv prøvet, så hold lige øje;-)
Dbh Dianna